attgra.blogg.se

2016- 08-31

Publicerad 2016-08-31 21:21:12 i Allmänt,

Jaha ja idag är den sista dagen i Augusti månad ( den absolut bästa månaden tycker jag då.
Idag gick jag upp kl.6:00 och satte sedan på snoozen så mobilen alarmerade kl.06:06 för jag ville inte till jobbet men när snoozen var på så kom jag på just det jag ska ju få fika besök ikväll då kan jag inte ligga här och sova så jag hoppade upp snabbt som en lärka, sedan iväg till jobbet.
Väl på jobbet så var det jag, Kristin, Johan var där.
Men när vi väl slutat jobbet så tänkte jag nu ska jag förbaskat gå hem och inte vara lat och ta bussen. Måste testa den nya vägen. Och det gick ju riktigt bra ju. Men så gick jag först hem till pärmen för att hämta hunden och berätta lite som hänt på jobbet var ju ingen fara. Förutom att han Spanjoren vid någont namn med Carlos beställde en liten sallad och visst jag fixade den sen när vi hade vår arbetstid och inge kunder i cafet. Visst det gick ju bra Men när han kom och skulle hämta ut salladen så höll jag kol på när han kom fram och sa ja det blir 5 kronor tack då röt han till åt mig DET BETALADE JAG I MORSE, MINNS DU INTE ELLER?
Men jag kan inte rå för att jag glömmer så lätt. Men det var lugnt till slut. Fast Uffe han som brukar ha hand om vår kassa ropade jag om det till så sen innan vi slutade kom han fram till mig och frågade om han skulle ta ett snack med Spanjoren jag sa nej det behöver inte vi kom fram till att han hade betalat.
Det är jag som blir knäpp när jag slår in priset en kund betalar och inte nollställer där uppe där priset står fast aja det är nog inga större problem får jag väl hoppas. Jag är en duktig kassörska för räkna i huvudet är jag så grym på.
Men sen när jag väl var hemma hos mina föräldrar och hämtade min lilla chihuahua till hund så gick ja till mig. Så hade jag berättat för pappa om han spanjorn på jobbet, lika så för deras grannar innan jag fortsatte hem till ig. Jo just det det kom in en lastbils chaufför och stod länge i kassan och bara blängde på mig jag frågade vad han ville köpa och han sa men du kan ju inte räkna du kan inte se skillnad på plus och minus så sa jag visst testa mig. ( alltså att han skulle köpa något så fick han se vad duktig jag är på matte.) Han sa okej så tog han en fralla. Jag sa ja det blir 10 kronor. Han tittade p åmig och log ett mysko leende och sade om jag betalar dig med en 200-lapp så gav han mig den men innan jag fick den ifrån honom så sa han hur mycket får jag tillbaks av dig då?Jag log och sa et är väl inte svårt du får 190 kronor tillbaka då sa han oj och såg förvånad ut och sade att jag måste fått bra betyg i matte. Jag sa jo då hiskligt men skolans matte gillade jag inte när de tuffa tjejerna skrattade då man gick upp för att skriva på tavlan osv.
Jo och innan Emelie och hennes ass skulle göra sig klara för att gå ner till taxin så frågade Emelies assistent om jag ville ha hjälp och duka av bordet? Jag sa nej nej det fixar jag sen när ni åkt för jag måste ändå sätta på diskmaskinen för det är redan disk i den men kan sätta i det här med så maskinen blir full. Det tyckte både Emelie & Diana att jag gjorde bra.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela