attgra.blogg.se

2016-10-31

Publicerad 2016-10-31 17:08:07 i Allmänt,

Hej p åer alle sammans!!!
Idag på jobbet så var det jag, Lena, Marie+ Kristin kom och var ett litet tg hos oss för hon hade fått en ny medecin för sin eplepsi så hon blev trött och fick gå hem efter lunch då. Men allt gick super bra. Jag hade kassan, Marie fixade med tvätten, Lena stod och tröck vid diskmaskinen, Kristin hon var värdinna. För Johan han var sjuk annars är det han som är värd och byter med Lena efter halva dagen.
Men jag hade kassan. Eftersom det inte var så många beställningar så gjorde jag allihopa det var 2 små sallader, en stor tonfisk sallad. Det är inte så svårt jag är ju rätt snabb ser till att jag arbetar klart med det jag håller på med innan jag börjar med nästa osv.
Men väl hemma så hämtade jag hunden och tänkte gå ner där hsb har sitt kontor här hemma men det var stängt så gick jag hem och sprang på en granne vet inte vad hon heter till namn men hennes hund heter Oscar, Jag frågade henne om hon visste vart jag kunde hämta ut nyckeln och hon pekade där jag kom ifrån. Jag sa att jag just kom där ifrån och det ä igen stängt så jag kom inte in.
Hon sa att de öppnar kl.18:00 och stänger kl.19.00 så om man har klagomål eller ska hämta nyckeln då är man välkommen dit.
Så jagtänkte testa gå ifrån mig kl.18.00 ner dit där kan hämta nyckeln och se om man kan få igen den.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela