attgra.blogg.se

2017-08-30

Publicerad 2017-08-30 18:37:13 i Allmänt,

Hej o hå!!!
Imorse gick jag upp klockan 6:00 eller jag vaknad av att min väckar klocka skällde då men jag vaknade stängde v den och lyckades somna om fast när jag låg där uppe i sängen så dröme jag om att min arbetsledare ringde och jagade mig och inte nog med det de sprang efter mig flygandes på en kvast.
Fast visst upp kom jag ju och åt ingen frukost hos mig utan gav hundarna sin frukost. sedan hoppade jag över att ta frukost för det blev så mycket smörgåsar kvar/ över från i Tisdags så jag passade på att ge hundarna frukost sedan klädde jag på mig och vi gick hem till mamma och pappa.
Därjag lämnar hundarna sedan mot jobbet. + Idag så kom arbetsledaren Mia ill oss. Hon är ju så rolig hahaha.
Men idag var det en person som fattades på jobbet. Han jobbar med att sortera kläder. Men han skojar alltid med oss i köket. Han heter Reino.
Idag var han på begravning har jag för mig någon av de som sorterar kläder sa till mig när jag frågade om han var sjuk idag?
Jaha ja se idag är det exakt… 18 dagar sedan jag fyllde år. Tycker det känns inte alls s ålång tid sen men ja och jag känner det är ingen skillnad från att vara 33 som att vara 34 år. Gillar att vara 30 +.
Förut då jag gick i skolan och mina äldre halv sskon var 30 + då tyckte jag att det var jätte gammalt och så gammal vill jg bara inte bli. Då höll jag på och prata om att jag skulle begå självmord men se det har inte hänt än.+ Jag stor trivs med den här åldern.
Man är en vuxen och mogen kvinna nu. + Nu när jag är med min familj då är det minsyster och bror som bråkar som hund och katt som vi gjort under hela vår upp växt jag och min bror då. För vi är nästan jämn åriga med varandra.
För jag är född 1983 och minbror 1985 och vår syster hon ären sladdis som är född 1994.
Men nu för tiden är det vår bror och syster som jämnt bråkar med varandra och jag skrattar bara åt dem.
Då säger mina föräldrar att jag skrattar bara åt hur de håller på plus säger att så mycket harjag och min bror bråkat då vi var yngre.
Men nu är vi som bästa vänner med varandra.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela