attgra.blogg.se

2017-02-28

Publicerad 2017-02-28 17:54:00 i Allmänt,

Åhej å hå imorse ville jaginte gå upp stängde av alarmet på mobilen lade mig ner och somnade om och då i drömmen såg jag hur min arbetsledare blev en djävul och skickade onda blixtar på mig och SWISH så var jag uppe. Jag tog mig iväg till arbetet och väl där så böt jag ju om till mina arbetskläder, ställde mig sedan och fixade smörgåsarna till våra invandrare eller okej kunder. Fast de är mesta dels invandrare på mitt jobb Aja det är typ alla här i Sverige nu tyvärr.
Idag är det semel dagen och på mitt jobb förut på semel dagen så har det bjudits på semlor där borta men inte idag. Idag hade vår kollega vid namn Jinan med sin gele hjärtan och bjöd på vi/ okej frågade varför och hon berättade att det är gelatin i gele hjärtanen och det är från Svin och hon är muslim.
Aja det var bara att tacka och ta emot men jag åt inte upp hela asken. Utan jag lyckades ta 3 styckna hjärtan men det är bäst att passa på när asken stod frmamme för hon lät den stå framme när våra invandrare som är kunder till osskom och SWISH sa det så var asken slut.
Men visst mina kollegor hann ju ta en/ två varsinna men sedan då invandrarna kom till oss i cafet och asken stod framme så sa det som sagt bara SWICH så var asken slut.
Närjag slutade idag så gick jag först till konsum och handlade lite för att det är fettisdagen idag. Köpter ett packet med två semlor i och när jag hämtade min hund ropade syrran påmig och jag gick in till henne och hon bjöd mig på choklad då och jag passade på att bjuda över henne på semlo fika idag så hon kommer vid 19:30 till mig och ska få en semla.
MUMS!!!
Jag smsáde henne om att hon kunde komma till mig alldeles snart för jag äter min middag nu. Då ringde hon mig och sade att hennes mobil var knäpp för den hade blockat mig eller vad hon sa. Men så ringde hon och jag svarade, hon frågadevad jag ville för hon kan inte läsa mina medelanden osv. Jag sa att nu äter jag middag men efer det kan du komma på fika. Hon sa okej jag kommer 19:30 om det är okej jag sa jo men visst.:)
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela