attgra.blogg.se

2018-12-31

Publicerad 2018-12-31 22:25:21 i Allmänt,

Hej hej!!!!!!!!!!!!
Idag så var det bstämmt att mamma skulle bjuda på middag.
Det blv bakpotatis med en kyckling röra, en tonfiskröra, en räk röra 
Mamma hon hde köpt vin till sig sjäv, mig, syrra, vår bror men eftersom jag och min bror är nykteristr eftr vi varit fulla en gång så var dt syrran och mamma som fick dela på vinr mamma han ju inte få så myckt för syrran, hon drack och drack och åter drack.
Jag sa till henne att ta det lite lugnt med alkoholn hon sa att hon skulle bli full. Mamma sa nej tack inte igen. Syrran sa då jo men det är ju nyår då ska man bli på lyset. Nä jag blev riktigt jäkla full visst det var ett tag sen nu men min kompis bjöd på hm bränt med en massa frukter i och ja drack och drack och tyckt dt vs väldigt gott men till slut så känd jag att jag behövde gå på toa och gick vinglands till hennes toalett visst dt komingn ting i toalettstolen men när jag ställde mig upp då spydde jag floder så efter det sägr jag ingen mer sprit ller visst alkohol kan jag dricka men det räcker med en burk/ flaska då en sån där lit mindr flaska.Fast visst då jag åkte hem då hade min mge lugnat ner sigHörde att dt var andra som var på den här festen en del hae spytt i taxin på väg hem.Usch jag kan bara tänk mig stackars chaufför. Man måst tro att man kör jätte illa.
Nä mn sedan fter den här gångn så sa jag till mig själv att ta det lugnt med alkoholen har en i släkten som drack väligtmyckt öl osv.
Jaha ja idag är sista dagen jag får skiva 2018 i dig min kära dagbok. ska komma ihåg att nu blir et 2019.
kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela