attgra.blogg.se

2018-07-31

Publicerad 2018-07-31 18:19:04 i Allmänt,

Hej o hej!!!!!!!!
Idag skulle jag städat fast det är så varmt eller okej kvalmigt ut så jag har inte orkat göra så mycket när jag ska sova om nätterna så har jag tänkt på den mascaran jag had beställt på kicks och hon som hjäpte mig hon sa att jag bara kan åka hem och ta det lugnt och att jag kommer få ett medelande när de fått in mascaran Så nä jag skullee åka hem i bussen då var jag så glad över det här som jag beställt och berättade jag för en granne som bor här i Tungelsta någonstans men hon gjore mig rädd att jag bara inte skulle göra så här och inte gett betalt förrä paketet kommit.
Men om jag sägr så jag litar ju fult på folk. Idag nä jag låg och tog det lite lugnt pep min mobil tll och jg kollade. Det var från den här affärn kicks där jag beställt mascaran det stod så här…smsét kom från post Nord så här stod det:
* Paket
från
kicks
E-
handel
finns
nu hos
KIBKS
HANDE
N
Runste
nsväge
n1.
Ange
( fyr siffrig kod här.)
Visa
leg.Bud
visar bådas
leg.
Men jag åkte ju upp och häta ut paktet jg beställt än att de skulle ligga och ta en massa plats, hon på kicks blev jätte glad.
Träffade en gammal kollega vid namn Brittany i centrum där, en kille jag brukar täffats vid trädgårdsrocken han heter Niklas. Just det när jag var på väg in i centrum träffade jag en tjjl jag bodde ihop med på en korttids hem i brandbergen, hon heter Lisa.
Tack för mig kram kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela