attgra.blogg.se

2017-07-31

Publicerad 2017-07-31 21:28:00 i Allmänt,

Hej på er alla som läser i min blogg!
Nu är jag helt slut. Hade kollat på sl.se hur jag skulle åka till länna handelsplats i skogås och de sa tag buss 835 till västerhaninge, där byt till tåg 35 mot undby berg, gå av vid skogås och tag buss 830/ 831 till länna handelsplats och jag tog ju buss 830 till Länna gård, där väntae jag på buss 831 fast någon i bussen sa att den går inte så ofta, att jag kan gå dit och d sa en väg, jag gickoch gick oc åter gick men inte framme. S¨frågade jag några under vägen ch de sa en helt annan väg så jag har gått och gått idag. Är helt slut.Åkte med16:00 bussen och har rätt nyligen kommit hem fast hunnit duscha och hämta min middag och klockanär nu 21:22.
Men han jag åkte iväg med här hemifrån sa att han kulle köra men jag skällde ut honom att inte bestämma över hur jag ska åka för det vet jag bäst själv men ändå var han så snäll och stannade och tog upp mig när jag irrat runt så han såg väl förhoppningsvis hur slut jag var. Men väl framme vid den affären jag skulle köpa det jag skulle ha så hade de inget kvar. Gissa om arg jag blev då nu sitter jag äntligen i min kära soffa här hemma hos mig efter att ha irrat runt en massa mina fötter skrek eftr att få vilajag gick dessutom i mina foppa tofflor. Visst de är sköna att gå här hemma med men inte om man är ute och går för att leta sig fram.
Nä men de på citygross vid länna sa att jag kunde åka till citygross i skärhomen/ kungens kurva jag sa nej nu är jag slut nu ska jag hem.
Imorgon blir det nog en slappar städ dag.
Jo, just det idag var det exakr 6 månader sedan jag blev så kallad normal. Men om jag ska vara ärlig jag tycker inte det är nogon skillnad.Fast ser man påmånga normala där ute de säger knappt hej när de går på bussenser så griniga och tjuriga ut men jag säger alltid Hej och när jag går av vinkar jag fast är bussen tom då ropar jag Hejdå.
Kram kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela