attgra.blogg.se

2018-11-30

Publicerad 2018-11-30 20:50:01 i Allmänt,

Hej å hå kom ur sängen i mors och fixade ner mina säng kläder i tvätt korgen ller Ika kassen, sdan tog jg mig ovhåt lit frukost och gav mina små bebisar frukost nämligen torr foder. sedan gick vi ut n kort promna för ingen v hundarna vill gå ut för det regnad här hmma idag mn ut kom vi.Sedan så medan jag tvättade försökte jag proppa maskinen full md disk i min lägenhet så full som det gick. 
Jag hae bokt tvättstugan från kl.13-16 idag. En gång då jag hämtad tvätten när jag hade sama tid kom det n invandrar kärring som bor här granne md mig  och hon klagad att när min tid var slut då skulle jag ha lämnat tvättstugan. Orkad ite med att få dn utskällningn tyckr dt gör väl ingt om jag står och viker ihop min tvätt medan hon sätt igång sin tvättmaskin visst dt var tt bra tag sdan mn ändå.
Så idag gick jag klockan 15:30 och hämtad tvätten och gick in md tvätten till min lägenht, for sedan dirkt till port73 tänkt gå in på coop ochhandla en ny adventsljus stake fast om de inte hade där då had jag kunnat ta mig till Ica maxi fast jag hittad ju alla möjliga priser på advnts ljus stake. en första jag såg kostad 799 :- tyckte det var ite väl dyrt men så en nnn jg hittad den kostade 199:- Jag gick närmare dn för att se lite bättre osv fall jag verkligen skulle ha den och när jag stod vid en så såg jag en adventsljus stake under den som kostad 49.95 lltså 50 kronor om man avrundar osv den tog jg den var vit så nu i mitt fönstr har jag två snö flingor, en snögran hänger, på gardin brädan där man har blommor står där står tre vita rannar jag blir alldles kall nr jg sr på dem om mellan två av granarna så står dn adventsljus staken som ja köpte idag. 
Är så glad at tjg hittad för så bra pris. Tänkte ju ta dn som kostade 199:- men 50 kronor är ju mycket billigar så den tog jag.
Just nu håller jag på och diskar rent i itt gls hylla osv har bara kvar hyllan högst upp sen efter dn här disken som är igång nu.
kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela