attgra.blogg.se

2019-04-30

Publicerad 2019-04-30 20:02:55 i Allmänt,

Hej hej!!!!!!!!!!!
Idag vaknad jg i huvudet innan moiln ringd och kände att jg behövd gå på toa men jg låg och blundade fortfarande för jag viste att kollar jag upp och går på toa och går ovh lägger mig igen, då mobilenalarmerar för upp gång då vill jag int upp så snozzar jag den osv så ringer den igen så trycker jg på snoozen ett par gånger innan jg bstämmer mig för att nu går jag upp. Sedan kopplade jag hundana och satte fast m i ytterdörren, sedan gick jag in på min toalett, satte mig på toalettstolen och klädd på mig. Sedan gick jag med mina små hundar hem till mamma.
+ Tog 120 kronor av henne som de på mitt jobb lämnat en lapp om för vi skulle ut och äta, i och med att det var valborg idag. 
+ min mor påminnde oss alla om att idag fast för ett år sedan så dog pappa och jag fick upp den hmska bilden i huvudet. Jag gick glad så ini vågen, lämnade in hundar hos mamma och pappa men sprang på min bror på deras trapp, han s at mamma, syrran stor gråter där inne... Jg fråggade varför? Han sa jo pappa är död nu. Jag log och sade ähä du skämtar så minns jg att jag gick in glad så ini vågen alltså int glad för han var död. Jag todde han kojade eller så så jag började kittla honom undr fötterna minns att då han låg och vilade hemm om jag kittlade honm under fötterna så kom ha alltid upp från sängn men då fick jag int en min. Mamm sa Anrea sluta han är död nu. så försökte hon stänga hans mun som hde åkt upp då han dog. Minnsjag a med tt leende nä då han är int öd hn skojjar bara så fortsatte jg kitta honom undr fötterna men ingen reaktion.
Visst jag följde int med mamma,  min bror, min syster till kyrkan för att tända tt ljus för honom. Jag tände ett ljus här hmma, den ljus staken var den jag fick i julklapp av en busschaufför det är en ängel som håller i ett hjärta, under hjärtat så är dt en sån där grj man kan sätta stearin ljus i.
Kram kram/ Andrea
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela