attgra.blogg.se

2019-03-31

Publicerad 2019-03-31 19:49:00 i Allmänt,

Jaha ja så var det äntlgen Söndag som  jag längtat för ag hade ju lovat en kill som bor i Barkarby att komma över till honom i Barkarby och köpa hans earpod som han lagt ut på facbook att han sålde om någon var intrsserad så hör gärna av er och det gjord jag. Jag for upp dit tidigar i helgen visst då var g ledig men när jg ringde honom för att brätta att jag var i Barkarby, be honom komma ut med headsttt men han vägrade svara och när jg kom hem, ringde upp honom så kom vi överräns om att jg skulle komma på Söndag. Han tyckt dt var bäst för honom visst han pratad inte alls bra Svnska. Men jag sa jg får se om jag orkar för då har jag varit och veckohandlat. Men jg tog mig i kragen oc ringde honom för att säga att jg var på väg men ingt var jg tänkte aja han gör säkert något och ringer mig väl snart mn dt gjord hn int fast jag åkte till Barkarby men han vägade svara då tänkte jag när jag pratad med någon där bara hon sa att han vrkar inte vara n seriös säljar och hdt kom jag på att dt har hon rätt i för jg kom ihåg när min mor såld valpar förutsom min Nobina hund fått förut så ringd ho ju upp till de som ringt henne det tyckte jag dn hä personen kund göra mend om han nu var n seriös säljare men han verkad lite lurig. Visst hn heter Adam. Had ju Svriges mst svenskaste namn fast han pratade jätte dålig Svenska så jag väntade ett tag i Barkarby men sdan blev jag så förfärligt kissnödig och så kom jag på tt han kan ju lura mig så det skrikr om det hnkan ju ge mig tt trasigt headset. Så jag kom på åk hm och se vart man kan hitta tt sådant headset mn så såg jag ett par mörkingar på tågt så frågad jag hennes man vart han köpt den airpoden? Han sa via appel.se jag frågad vad dn kostade där han s 1 500 skrattandes ungär som här i Svrig är allt gratis. Jag tänkte kommentera att jag är Svensk det är ju vi som får btala men ag lät bli. Me väl hemma hos mig så väntade Keolis på mig och Nobina. Så jag tog ut honom n kortis runt lägenheten.
Men när jag satte mig vid datorn gick jag in på google.com och hittad billig air pod i Haninge ctrum. Dit ska jag imorgon och köpa n för visst går den söndr då kan jag åka upp och köpa n ny vill ju inte åka och köpa n för 1 500 kronor tycker et finns annat man kan göra för så mycket pengar.
Idag då jag och min mor var och handla så köpt ja sån där grj som man kan ha runt fingret/ tån om man har gjort illa sifg så skyddar den som xtra hud.
Mitt naglband vid höger tumme har naglbandet skavt upp så det skrikr, jsg går ju och känner där hela tidn och det skavre som bar den.
Men imorgon innn jag åkr hm ska jag hoppa av i Haning centrum och köpa min airpod aja jag skrivr mer imorgon om det.
Kram kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela