attgra.blogg.se

2019-05-31

Publicerad 2019-05-31 15:21:00 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!
Skriver i dig nu för jag har rätt fullt upp idg så ikväll då jag äntligen kan ta det lugnt då vill jag se på Idaol och ha kvälls mys för att jg äntlign fått tvätta.
Glömd bort tvätt tiden förra veckan ller glömde den med flit för jag var lat och orkad inte springa i trappen upp och ner flera gångr när jag skull tvätta. Så jag hoppade över den, såg baa till att städa eftrsom de skulllekomma med mitt kylskåp i Måndags sa deSåidag då jag tvättar vart det alla maskinerna där nere. Tittade in i grova tvättstugan för jag tänkt strycka min tvättstug tid idag och tvätta i den grova tvättstugan för där är det en jätte stor tvättmaskin, en liten. Men när jag öppnade dörrn in till dn grova tvättstugan USCH fy farao vad illa dt luktad där inne d håller nog fortfarande på att fixa så jag tog tvättstugan somjag tänkt och tänkt visst då knske jag kommr få köra alla tr maskinerna och visst t fick jag göra.
Nu var jag ner för tt tag sen och hängd in tvättn på tork, nu ska jag snart hämta tvättn sedan ska jag gå med mina små bussar hem till mamma för jag ska åka och handla inför idol ikcäll sean kommr jag vilka gå oc sova ganska så direkt och det tycker jagatt jag kn få göra dör för skriver jag i dig min blogg nu så jag inte behöver tänka på det eftr jag varit iväg och handlat.
Dt blv så att i Fredags förra veckan visst jag skrv kansk att jg hade tvättat men det ade jag inte gjort för jg städde så gubbarna som skull komma med kylskåpet hom in med det.
Fast d ställde kylskåpt i vardagsrummet, tog med mitt gamla och stack sedan men jag påpekad innan de gick med det gamla ska ni int hjälpa mig att installr det nya och få in dt i köket för det kan jag int skälv då väste de om att d du inte btala för så tog d det gamla kylskåpt och stack. Men jag gick och plingade på mingranne som är n gammal skol kompis och fotbolls kompis till min bror och frågde om han kund hjälpa mig och det gjord han och det tyckte jag var så snällt så.
Men idag ska mina små busar till hundar få äta sin middag hos mamma eftrsomjag ska hämmta tvättn, sedan åka iväg.
 
 
 
Jag for iväg men 16:30 bussn här hemifrån till truckvägen vid Länna andelspats i Hudinge, där köpte jag dt jag tog det sista av på port 73 sån där smaksättning till min soda strmer. Dn är den bästa sakn jag fått i arv av pappa fast visst dn fick jag av honom fst han fotfarande levde. + Just nu ser jag på let dance.
Fst jag var hem till mamma och lämnade igen henns hund till hnne.Dete är en valp som vi fått tillbak som bor hos henne. Har jag den hos mig då blir dt så jätt trångt där jag sover för jag har ju redan två bussar och sover med.
Så efter lets dance ska jag bädda i min säng. Har ju tvättat mina sängkläer idag,d kläder jag andvänt i veckan,
Vist dt är alrig kul tt springa upp och ner för trappn till tvätt tugan mn det är skönt när dt är klart. Sddan fter jag hämtt tvättn gick jag med mina hundar hem till mamma och ämnade dem, sade att jag skull åka och handla en sak vid media markt ( länna handlsplat.) Hon frågad om jag kunde ta med hennes hund som är en valp vi fått tillbaka mn jag sa jo visst tar jg ut henne och hon röck och ville hem till mig jg Keolis oc Nobina var så snälla så vi följde bara med men så smsád jag mamma att hon kundroa sig med sina vännr och ha så kul och behövde int snabba sig hm för hennes hund var hos mig, jag skulle gå med henne hem till mamma eftr tv programt. Men så smsád hon mig att hon var på väg hem jg messad okej jag går med din hund till dig nu.
 
 
Kram kram// Andrea
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela