attgra.blogg.se

2017-12-30

Publicerad 2017-12-30 16:21:12 i Allmänt,

Hej o hå alle sammans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag skulle jag åka till skärholme för att köpa en sak men så satt jag och en tilloch vänta på bussen som visst den kom men den var sen så den kom åkandes i cirka 2000 km/h om det bara gick att köra så fort. Så kom jag till västerhaninge och skulle där ta tåget till Älvsjö och där byta rtill buss 173 till Ikea. Visst jag kom på tåget 13:30 men tåget stod kvar där 14:00 så gick jag av för jag tänkte det är ju ingen ide att sitta och vänta att få åka hemifrån och inte kunna komma hem. Så jag tänkte det jag tänk köpa tillmig hm det kan jag köpa sen senare det är inte så jätte kut så gick ja till systembolaget i västerhaninge och köpte stark öl som mamma bett mig köpa till henne inför nyåret. hahaha visst hon sa att jag kunde köpa 1-2 stycken men jag köpte 10 öl. Hon sa att jag kunde köpa så mycket som jag klarade bära så jag gaddade upp mig regält inför nyårsafton. Tänkte lika bra att köpa ett par öl för min bror kommer ändå ta och dricka upp dem.
Så när jag kom hem till dem med ölen så sa mamma när hon såg mig gå och kånka på en tung jäkla kasse hon sa hur mycket har du köpt egenkligen jag sa ja du sa köp så mycket du orkar bära.
Det blev 10 öl burkar små ena stark öl.
Tänktte et jag ville köpa till mig det var inte så jätte akut.
Tänkte dessutom imorgon är det nyårsafton och mamma behöver ha lite öl till då.
Visst om jag nu inte skulle orka åka iväg och köpa det jag vill ha då kan jag beställa över nätet men det är så då måste man ju betala frakt kostnaden och då blir det ju dyrare.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela