attgra.blogg.se

2021-03-31

Publicerad 2021-03-31 15:33:00 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!!
Jaha ja så var det Onsdag idag igen och till jobbet åkte jag jo med7:40 bussen som gick hem ifrån mig till Söderbymalmsskolan där inärheten jobbar jag. Så väl på jobbet så kulle jgdammsuga och någon minns int vem skulle blöt tork där jag dammugit, någon skulle gå och torka borden osv. osv.
Men så helt plötsligt blev det lunch tid, sedan för mig och några till grabbar blir det att åka hem direkt efter lunchen. Fast jag hann även sortera lite pärlor på jobbet med. Gud vad skönt nu är det helg igen för mig. Fast visst vi är kvr ett litettg på rasten sedan åker vi hem. De grbbrna minns inte deras namn eller jo et är Johan, Mikail, Marcin tror j s rätt nmn. D åker hem tidigre än mig fast efter ca. 15 minuter när de åkt hem så är et dags för mig att pallra mig hemåt. Idag när jag kom hem så skojade jag och ringde till mamma och frågde om hon hade buss mys nu hon sade:"jag står och lagar min lunch" jag sa "jaja ok men jag är på väg till öb nu"...? Hon frågde: "va varför det?" Jag sa att jag skojade jag står och väntar på bussen och eftersom den inte kommer förrän 12:15 så säger jag på skoj till dig att jag är påväg till öb. Hon sade "jaja okej."
Men när min buss sedan kom så åkte jag hem till mig
Så när jag väl kom hem hämtade jag mina små vackra buss hundar, gick sedan till mig. Väl i min lägenhet så ställe jag mig och bakade lakrits kladkaka mmm visst jag älskar lakrits och kladdkaka men förut när jag blandade ihop dem så hade jag inte så mycket lakrits pulver i min kladdkaka tror jag hade en matsked eller så men idag hade jag i 2 matskedar mmmm det blev ju jätte gott mums.
 
 
 
 
 
 
Efter att jag vilat att tag så kom jag på SHIT åk till öb idag så kan jag kan slippa tänka på det imorgon. Så jag var iväg åkte med bussen som gick 18:44 då var jag vid öb kl.19:25 så gick jag in och skulle köpa en spray vattenflask fast det var ju slut de kostde 20:- på öb och det tyckte jag var bra pris. Men när jag just kom ner till öb  så såg jag ett par vatten spray burkar för 39:- ( trodde jag)fast de skulle jag inte ha jag skulle ha de fö 20:- men så gick jag och leta och leta sedan frågde jag han i kassan eller om det var någon där de sa att den varan var slut. Då blev jag lite sur och gick och tänkt ta bussen till Ica maxi så ställde jag mig där jag gick av bussen. Så tänkte jag antingen ta bussen 835 till Port73, gå till coop eller in till Willys för jag skulle bara ha en sån här vattenflaska men så gick jag på bussen 837, åkte ner till port73 annars hade jag fått vänta längre om jag skulle ta bussen 835 ner dit. Tänkt bara jag inte tar bussen 830/ 824 för de gick inte ner till port73 såg jag enligt tabellen men linje 835, 837 gick bra att ta.  Så kom 837 jag gick ju på den, åkte ner dit så gick jag in till Willys och frågde ett par tjejer som stod bakom disken inte i kassan tror det var någon reception och de sa att de hade vattensprayfalska och de vart de hade det så jag gick och kollade bara vad det kostade . Där kostde det 16:- det var ju ännu billigre så jag köpte en där.
Han jag åkte hem med från port 73 han frågade hur jag vågade gå i det här mörkret ute. Jag sa det är ingen fara kommer det något monster för att ät upp mig då äter jag upp det först han log och sa jaja.
Visst var man rädd för mökret när man var liten det var man ju men nu älskar jag mörkret mer för då sover jag mycket bättre än när det blir ljust så tidigt som det blir på sommaren då vaknar jag tidigt och somnar sent det gillar jag inte.
Nu måste jag nog slut för jag ska bada, borst tänderna, gå och lägga mig. Kom på att jag måste skriva att jag var iväg på ÄVENTYR så här på kvälls kvisten mamma trodde öb stänger kl.19:00 så hon trodde inte jg skulle hinn me 18:44 bussen jag sa nej öb stänger kl.20:00 på vardagar nu och jag sticker nu så jag slipper tänka på detta imorgon.
Men den här sken jg skull ha på öb kollar man på ders sida på interne så finns den här vrn men jg stack dit och skulle köpa den mn en vr ju slut tog 837án ner till port73 och gick in till Willys och därfanns denna varan för 16:- alltså 4 :- billigare visst det tjänarman   inte jätte mycket men det kännar man på i längden.Innan jag gick till kassan ringde jag och berättade det för mamma. Hon sa det varr ju bättre pris nre på Willys än på ööb. Jg sa jo men jag hade ju tänkt att köpa på öb men där var det slut då tog jag mig till Willys vid port73 och tänkt titta där om de hd oc priset och där koste den här varan 16:-Så jag tog den och gick till kassan, betalade, gick sedan till bussen och åkte hem just när jag kom ut från port73 gången kom min buss in och tog på kundena som stod och skull med den. Trodde inte jag skulle hinna men jag hann gott och väl, åkte hem med honom. 
 kram kram/ Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela