attgra.blogg.se

2019-08-31

Publicerad 2019-08-31 19:41:45 i Allmänt,

Hej o hå idag så har jag bara tagit det lugnt har som andra världskriget i mitt högra öra, har i stort sett haft det hela helgen fast igår exploderae det inn i mitt öra ordentligt och det verker + jag hör hur mitt hjärta slår i örat. Vt inte om dt ä någon slags öron inflamation. Fast så var jag ändå hem till min mor med Keolis och Nobia och sedan åkte jag ner till konsum här hemma oc köpt lite Frdagsmys till klassfsten ikväll hahaha.
Så har jag försökt sovit lite pö om pö men natten till idag gick ju int att sova så bra hela natten. För det gjord ju så ont i mitt högra öra.jag pratade med mamma och hon sa mn gå och t en alvedon eller vrktablett innan du går och lägger dig. Jag sa går Ipren bra med on sa jo vilken verktablett som lst kan du ta. Jag gjorde det och då lyckades ag somna tillsist fast sov så länge gjorde jag ju inte.
Jo justdt jag gick hem med mina bussar/ okej hundar hem til mamma oc lämnad där och for sdan ner och köpte lite Fredags mys till programet klassfsten ikväll det får ag ju inte missa, tänkte jg skriver i min blogg för när klassfsten är slut då vill jag bara gå och lägga mig och sova så jg kommr upp imorgonbitti sn men fortsätt och följ mina ävntyr är nui snälla. Måste stänga till balkongen lite för det är ett jäkla hund liv och några som kör som dårar och brummar med sina bilar, motor cyklar osv. 
Jo just dt idag är det den 31/8 och min arbtskompis Sara fyllre år och hon och jag har gått i samma skola, vi åkte i samma färtjänst till skolan osv. 
Jag ringde henne och sjöng en lite längr födelsedags sång och jag frågade eftr jag sjungirt va hon gjort eller gör? Hon sa att hon var hemma hos sin mamma, hon står och plockar in disken i diskmaskin nu ag sa okej men du får hälsa till mamma vilken undrlig födlsedags sång jag sjöntg för dig.. Hon sa jag tror hon hörde det så hörde jag hennes mamma skratta i bakgrunden.
Kram kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela