attgra.blogg.se

2017-01-31

Publicerad 2017-01-31 18:20:00 i Allmänt,

Hej o hå!!!!!!
Idag på mitt jobb var det jag, Johan, Marie och Folke och Vanja med fast de två är ute i kläd fabriken och sorterar kläder.
Idag som beställningar fick vi två små sallader ochen stor Grekisk sallad. Jag bad Johan sortera ut vem som skulle göra vilka sallader men så säger Marie jag har faktiskt disken. Nu börjar hon hålla på som Lena gör kan inte göra annat än att ha hand om diskmaskin.
Jag säger ju hallå ni är ju kvinnor/ kärringar och vi kan göra två saker samtidigt säger min mamma iallafall. Det är ner jag som inte tror det fast det är klart förut då jag hade disken efter lunch så kunde jag ju även serva fram salladerna som kunderna beställt och ha disken samtidigt. Så svårt är det ju inte.
Jo, idag på jobbet har jag längtat att vi ska sluta där för jag skulle åka till min optiker i Haninge centrum nämligen specsavers och hämta mina glasögon som jag lämnat in för att de skulle lagas, då så länge för det var extremt suddigt utan glasögonen men jag klarade att ta mig ifrån Haninge centrum och hem + här hemma hittar jag ju med iförbundna ögon nästan så det gick ju bra var ju inte helt blind utan glasögonen jag såg ju men fy vad suddigt det var utan mina glasögon. Antar att mina ögon har börjat vänja sig med glasögonen. Men när jag hämtade ut mina glas ögon frågade hon optikern migvilket år jag var född jag sa 1983 och hon tittade i sin låda där de antagligen har en massa glas ögon som de lagar.Men där fanns inga då tänkte jag nej säg inte att de glömt mig men så sade den här optikern det kanske är de som ligger irummet där vi byter sådana som du ville ha bytta och mycket riktigt där låg de. Jag frågade den här optikern vad hon hette som lagade mina glasögon? Hon sa att den optikern hon hette Irmelin. Jag sa hälsa och tacka henne och säg att jag blev jätte glad nu är inte allt så suddigt längre. Hon sa att hon skulle hälsa det. Den optikern som jag träffade idag, hon sa att den optikern Irmelin att hon lagat så intensivt med att få ordning på mina glasögon och att de skulle bara bli klara först osv.
Då förstår n inog att jag lämnade hälsningen till henne.
Kram, kram// Andrea
OBS. Idag så är det sista dagen för mitt färdtjänst kort att gälla Fy tycker det känns lite läskigt att bli så kallad normal. Jag tror inte jag kan klara det men jag måste ju försöka. Ja det måste jag.
Imorgon då ska jag cykla/ gå till jobbet för då gäller inte mitt färdtjänst kort längre visst det är inte så farligt långt att gå till mitt jobb ifrån mig. Men jaghar varit lite lat för att min vänstra fot har strulat lite/ mycket.
Hela den här veckan har vår ordinarie arbetsledare vabát.
Men Ulla som fått vara arbetsledare för oss på jobbet hon pratade med Anna vår ordinarie arbetsledare och imorgon så skall hon komma.
Både jag och Johan började gråta.
Gud vad skönt nu ser jag vad det står på datorn, alltså kan läsa samtidigt som jag skriver men med mina reserv glasögon. var det suddigt att se vad det stod på datorn men ansträngdee man sig så gick det att läsa.
Nä ska lägga ut en bild på hur snygga mina glas ögon blev på facebook, här med måste bara ta en bild först
 
.
OBs. Min optiker hon böt skallmarna på glas ögonen, YIPPIE nu vet jag hur man lägger in bildr på min blogg så nu jäklar.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela