attgra.blogg.se

2023-10-30

Publicerad 2023-10-30 12:35:53 i Allmänt,

Hej hej!!!!!!
Vaknade piggg imorse ochvtänkte Dp hör: YEEES nu ska jag till jobber visst undrade vägen jag gick sö kom min manliga kollega och vi gick ihop till jobbet nä men va sp en av våra kollegor skulle åka hem till sig Då. Vi sa va ska du åka hem nu? Du slutar ju kl.10:00? Hon sade jo nu ska jag hem dö gick jag och min manlige kollega in och vinprstsde med en delarbetsjesare och mig skickade de hem jsg vägrade först men då började hon den utländska arbetsledaren säga att jag hade Corona. Jag sa nej det har jsg inte hon à jo det har du. Jsg vet att hsr man Corona då känner man inga dofter men jsg känner doften. Men jsg. Bara tacka och tog emot och åkte hem då.
Så ringde jsg och berätta det min mor sa nä men va? Jag sa jsg kan inte vända om för nu är jsg redan påväg mot bussen. Hon sa men Corona är ju över nu jsg sa att jsg sa det till vår ut. Visst nu under helgen har jag ju varit jätte sjuk det har Jag ju det kan jag ju inte ljuga om aha nu var det de som skicka hem mig fast jsgvhsde vsrit så duktig och åkt hela vägen till jobbet.
Så när jsg stod ochvhämtade på min bus spg jsg en gammal chaufför kom i en buss som linjeutbildare och han presenterade mig som Nobinas VIP resenär Då blev jag glad.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela