attgra.blogg.se

2021-12-31

Publicerad 2021-12-31 21:22:08 i Allmänt,

Hej Hej!!!! Minns inte vilken tid men vaknade iallafall, gav hundarna frukost, gick sedan ut till mamma ichvhjälotechenne med fixering flr den tre rätters menyn som hon gjort till nyåret. Hon hade gjort en jätte god fläskfilé gryta, till det hade hit något blomkåls, potatis mos men det var jätte gott ihop. Men vi stannade hos nsmns och dpg på Jonas Gardell kch grevinnan och betlänten sedan ville jag håller till mig innan de skulle börja smälls en nassa. Fast någon p tv sa att gör djurens bästa dnälla inte raketer. Dö det skulle inte vinglar men Hsg gick ifrån nsmna och visst det var några som höll på att smälla.
Men vi hann ju gö till oss ändå.
Det dmälldevintr Sp farligt, som det brukar hörs annars på Nyprsafton.
Fast efter grevinnan och betjänten kopplade jag mina hundar ich gick hemtillbehör mig. Mamma sa honvdkullr ug med bebisarna som bor hos henne.
Men vi hann gå en lång bit vet inte när hon gick ug med hundarna men ut skulle hon med den. Annars fö vi var hos nsmns Dp var det Hsg dom gick ut med hundarna.
För visst syrran hon sov fast det klagade jag inte på eftersom hon jobbar natt. Tycker bara hon är Dp duktig som jsn det och sova på ljusa dagen rn snvsb fixar kininet att sova när det är ljust ute.
YIIHAA jag är så glad för det nya året. Ingen kan förstå mig men detta året är det riksdags val och man ser ju hur det sett ut de senaste åren helt katastrof.
Jag har följt tv debatter osv på tv. Tror nog jag är en framtida politiker.
Kram, kram// Andrea 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela