attgra.blogg.se

2019-11-30

Publicerad 2019-11-30 21:48:54 i Allmänt,

Hej och åter Hej!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag så har jag varit hemma och städat inför det som händer snart och tvättat eftrsom vi var på julbord i Frdags. Jaghad ju skrivit upp att jag skulle tvätta då man mamma frågade om jag kunde strycka den tiden, tvätta på Lördag för julbord åker vi till det här stället bara som var på Ikea och det kostad 149:- per person. Men jag gick ju ner till tvättstugan dirkt då jag gick hemi till mig ifrån mammas hus så strök jag tvätt tiden i Fredags som jag skrivit upp mig att tvätta kl.13-16. Dn tiden gillar jag ju när man går till tvätttuga somman delar med andra som bor här hmma i lägenhterna. Fast visst hon som hde hand om fastightsskötseln här hmma sa till mig att det är inte tillåtet att stå uppskriven och int gå ner och tvätta osv ett flr tal gånger så jg var noga med att gå och strycka mitt namn som stod uppe under fliken 13-16. Men jag såg nu idag när jag tittad på lappen där nere att det ar en kille som heter Linus som skrivit upp sitt namn där jag stryckit mitt namn. Men det var ju helt okej  för jag skulle ju int tvätta. Men kolla bara om någon annan tagit min tvätt tid då och det var det.
Medan jag tvättade så städad jag också inför advnt som är snart.
Men eftr jag gett mina hundar sin middags mat, jg had äit min innan de fick sin mat för jag vet tt hundarna behöver nästan gå ut på en gång och då går man lit md dem. Vi gick hem till mamma för att sällskapa lite, jg ville höra hur vi skul göra imorgon, dt kan jag skriva till er imorgon.
Så när jag satt hos mamma pratade vi lite om syrran, att jag sa att jag tycker inte om att mammaa åkr iväg och hälsar på min bror osv. Hon frågad varför..? Jag sa att Miranda min lille systr vill att jag ska sova i samma hus som henne. Fast jag säger att jag går ju hit så ofta och liggr du och krampar då r jag ju det.Hon säger att då kan det vara för sent då kanse jag har krampat för myckt så jag har dött. Hon har ju diabets. Jag sägr men gör så du inte  ska krmpa undr natten då.
För jag säger dt ävn om min systr skulle börja krama på natten. Jag vet ju inte hur man gör för att få liv i henne ellr lugnaner henne så jag är helt värdelös att lita på när dt gäller sånt.
Sdan sa jag till mamma att NÄ nu måst jag gå innan det blir för mörkt. :) Mamma påpekae att dt var redan mörkt ute. Jag sa jo men jag tänkte jag tog ingen rflex på mig så jg passar på att gå nu när vi har å trevligt så det inte blir så att du blir arg på mig och springr ut och smällr igen dörrn. Hon sa ja du kansk gör dt ja . Jag sajaja se nu börjas dettriggas så gick jag efter jag var där med hundarna ett tag.
Nu är jag hemma hos mig i min kära soffa med mina älskae bussar Keolis & Nobina.
Kram, kram// Andrea
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela