attgra.blogg.se

2023-12-31( sista för iår)

Publicerad 2023-12-31 18:08:11 i Allmänt,

Hej Hej detta är ju dusts dagen på detta ög och jsg trodde sldrugcstg jsg dkullr ha längtar efter att året sjs Ts dlug Bode 3921,3922 och 3023har haft helst ra slut fort.
Syrran dkullr åka till sin kompis i Vällingby usch derbyt ju dö långt bort. Hon sa att han hade fixat ett hotellrum till henne dim hon dkulle FP dovs i visst det är ju jätte snällt men jsg dom hade hoppats att hon dkullr fira ihop med oss k din familj fast visst jonnågvju bars Mag mex oss och stack sen. Vår bror och mor åkte ju till Vendelsö kyrka på någon afternoon Tea. Mamma à ju att jsg också fick åka med men jsg vägrade så jag stannade med Alla våra hundar.
För jag kom ihåg hur hela min uppväxt varit ochvjsg och brorsan brokar som små och hsn lyckades ju go både mamna och Papua på sin sida. Men nu som vuxen kan hsgvjuvgkrs mer dom jag vill och åka med till Vendelsö kyrka nä det ville jsgvintdvochbmäf de kom hem och han börjar bussa övervarvnings direkt när Dp gick jsg och klädde på mig och gick därifrån.
För visst Dp jag var yngre och bodde hos mamma sp satte sig han och skulle bestämmelser tvn jag ville bara därifrån fast hadevjubingetvegen hushåll FP Dp jag gick ju in till mormor Dp. Men nu gick jag dör ifrån.
Jaja detta var min dag dag är hos mig nu. Men det är bra flr jsg bor i en lägenhet och dpbätcdet finare att se raketerna hör ifrån.
Jaja kram kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela