attgra.blogg.se

2019-07-30

Publicerad 2019-07-30 14:42:13 i Allmänt,

Hej o hå!!!
Jaha ja så arbtade jag idag, det gick jätte bra fast idag så tittade vi på film. Jobben börjar ta slut hos oss. å jg satt och slumrad till när vi kolla på tv så kom Tina en arbets ledar in och sade är dt bra Andrea då öppnade jag ögonen oc sad jo då allt är bra längtar bara efter min semester.
Jag saknar den arbtsledaren som jag jobbat ihop med fler somrar i ra. Han heter Leif. Saknar int honom för jag var kär i honom eller så utan han var n schysst en, han visste hur jag fungerad det var han och jag som jobbat ihop fler somrar i rad. Men så flyttad kommunn honom till Torvalla gruppen. Fast han var ju lit äldre och har för mig han gått i pansion nu.
Tog bussen 835x ifrån jobbet till västrhaninge, gick sedan till hmköp  för att handla ettvarsitt fika bröd till mig och mamma. 
Så ringde jag upp henne och bad henne sätta igång kaf till sig själv när jag gick från hemköp till bussen 844.
Hon gjorde det och när jag kom hem till hnne å blev ju mina små bebisar ( hundarna) så glada. Mn då fikade vi. Sedan tog jag hundarna och gick till mig.
Idag på mitt jobb had vi inget att göra så vi kollad på film, jag fick välja film annars kollar jag bara på det som de andra vill e jag had valt två som jag tyckte vrkade kul. Sean frågad jag mina kollegor, sde tyckt samma film minns inte va dn hette fast den såg  vi hm jag kommr inte ens ihåg vd filmen handla om stt ju och somnae till då med.
Tycker varför har just tv sån inverkan på en?
Aja nu har jag skrivit i min blogg iallafall ikväll blir det nog pannkaka som jag ska göra till middag, lunch imorgon fast inget är bestämmt ännu.
kram, kram// Andrea
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela