attgra.blogg.se

2024-04-29

Publicerad 2024-04-29 16:32:22 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!
Idag så gick jag upp kl. 6:24. Dp satts jag fast hundarna i hallen, gick och hämtade deras barn och sedan var det iväg hem till mamma med hundarna, minns inte om hon kom och mötte oss längst med vägen jo det gjorde hon med sina två syrrans hund var en av de och hennes syrrans hund visade att hon ville smyga på oss Nör vi kom närmare Då sa gag det till henne men Eilda Dp intr sjs du väl smyga på mamma hund ochvbrirsan hund bus fröken minns intf vad mamma sa men vidgick ju närmare sp gjutdevvi sällskap till hennes hus jag hade mycket med mig Nör jag gick ifrån mig imorse. Hade en dopp påse, min linch kasse, soppor hsg bara skulle slänga och båda hundarna. Jo just det hade ju mina byxor med mig också som var hål emellan benen. Det hade varit ett tag men jag vill inte slänga de. Älskar de byxorna så. Men lämnade de till mamma så gick hon laga de. Men hade glömt bort de byxorna Nör jag kom och hämta hundarna var ju sp glad för det nya kuddfodralet hade kommit. Det förra var i rosa, de hade jag haft ett tag så det var det en massa hål i och fula fläckar på.
Kolla in det nya soff fodralet...:
(null)
Imorse hade jsc glömt min kontakt persons present. Hon sa att vi behöver inte klia presenter tillvitandes när vi fyller år men nät det är jämnt Finland man gira det lite extra.
Jag sa det är inget jsg köpt det är något de hör har gjort so visade jsg upp mina händer för henne. Visst då blev hon ju men den lyckades hsgvjubglömms mex idag. Jag sa till min kontakt person att jsg komm mig ihåg att ta med den nät du fyller 100år. :) då log jag hon log hon med.
Det är en fin dikt jsg gjort om från kärleksdikt till en bra vändjsoscfikt. Glr jonnlyssnsf verkligen på vad nsn döger vill My inte göra npgot som exempel Dp hittar hon någon annan att göra något osv.
Idag så sorterade vi träskruv idag IGEN.
Jag somnade ett litetctagvi min soffa med sitt nya fodral vaknade, fick snabba mig på toa tillbsksvutvtill sidan ochvkollade en sak jag sjs göra imorgon. Men nu skriver jag i minbligg iallafall.
Jaja detta var min dag.
Kram kram// Andrea 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela