attgra.blogg.se

2022-10-31

Publicerad 2022-10-31 14:39:00 i Allmänt,

Hej Hej!!!!
(null)

 
Imorse gick jag upp kl.2:45 vsknadechagcochvguckbsoringsvoå TOA brukar ta ut hundarna på en första kusdning på morgonen men inte i morse för min mobil skulle skölja snart och FP var det dags att gå upp och jsg sa till mig att gå upp direkt FP jag hinner rengöra glasögonen dom en av mibscarbrtskedard berättade på ett dö snällt och fint sätt. Så jag inte skulle bli arg vet inte om en arbetsledare p mitt jobbsammanhang jsgvjobbsrvihoonmrx på papper och Medis som det heter nu få hette vi bara Medis center. Men gud var skönt detvkänndes imorse åka iväg i extra rena glasögon,extra Renning fräsch i håret.
Jag tänkte ich visade en av arbetsledarna din visade att man kunde första på fönster och gkadputs på glasögonen och jag gjordecdrt visst en annan arbetsledare. Hon dom ör min kontakt person hon visade att man kundevha fuskmedeldropodvpå glasögat och gnugga in med tummen men det harvjag testat fast lik glrbsnbag har en arbetsledare på mig. Dp i hår Dl dags köpte hsg glad ichvfönstervpitdcflt hsg ville testa dom den andra arbetsledaren tipsade om ochvdet sista allternativ var bäst mina glasögon är fortfarande som nya. Det sista dlkternstivet stt firsts på fönster incheckning och glas puts. Tycker liksom wow wow så här rena harvknte mina glasögon varit när hsg rengjort dem själv. Så nu ör hsg extra glad garvhitrat sätter till rena glasögon ögon. Så nu ska de på mitt jobb aldrig få se mig med smutsiga glasögon igen.
Glömde räkna hur många vi var på jobbet idag.
Men nu när jag räknar i huvudet som hsg minns var vi 7 stycken tänkte skriva att vi var 8. Men den kvinnan som kommer fö efter vi ätit lunch när vi har bor lunch rast. Hon kommer, dö går jag precis som jag blt av med en kille för pö jobbet förut när jsg just börjat hör fast den killen han har varit borta hurvlönge som helst. Fast han kanske inte jobbar de dagarna dö jag jobbar men gand bild på bort svens för stor hand bild som hemma. FP antar hsg att han ör sjuk. Jag har lovat Debo jobbet att höjs deras namn sekretess det ör förför jag skriver dom hsg gör.....
Imorse fö hsgvpkte till jobbet med 7:27 bussen då åkte hsg ihop med min snälla, trevliga granne Thomas tror jag han heter.
Han åkte med samma buss som hemifrån mig. Jag frågade om han skulle på möte i och med att hitta rätt jobb ratt FP jobb? Han sa nej det är ett möte om annat jsg sa jaja okej lycka till och när vi var vid en hållplats vid ett centrum Dp kom min andra vän Cissi på hon jobbar för mtr. Men jag och han grannen hade sån intressant diskussion om blodpudding. Han berätta vad han älskar blodpudding.hela mitt ansikte vände sig nog ut ochvhsndls. Han frågade mig tycker inte du om blod pudding...? Jag sa knä dervär hundmat. Men för höll han inte riktigt med mig. Jag sa att jag tycker blodpudding är hundmat. För när vi hade Greyhounds som sprang bra Dp belönade vi dem med just precis blodprov så jag har aldrig gillat blod pudding eller jo det har jsg nog för när det serverats i skolornajag  gått i. Få har jsg ötit det fast det är inget jag dkulke bölja att klos och hörs själv nej aldrig.
Just det idag på jobbet hade vi först morgon möte då innan det kom en utklädd till djävulen . Haha jag kände igen hans röst. Men tyckte det var lite kul ändå. Så åkte jag hem till mig direkt efter jobbet Dp började min mobil att skälla just när jsg satte ner min rumpa tog fram mobilen och syrran hade skickat en bild på en ostkaka jsg tackade henne ochvfrpgade om hon köpt till mig? Hon sa Dp nej det är jobbets det tycker jsg är fusk Dp dör gör man inte. Nu är hon skyldig mig en ostkaka. Nej då jsg har två ost kajer i mitt kylskåp o köket.
Jo idag innan jag åkte till jobbet jsg var på så mycket saker det var tre sipp påsar, en dunkel med torrfoder, min nya fina päls mamma skulle duvor en sån där Dp man kan hänga den i mitt skåp ochvdlipper bara slänga in den så där bara i skåpet. Jo men oj vad mittbarriär mådde jätte bra imorse när jag borstade ut det och det var så kul att ha glatt hår.
Vi sorterade träskruv idag kort och gott.
Kram, kram//Andrea


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela