attgra.blogg.se

2020.02-29

Publicerad 2020-02-29 14:06:30 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!!!
Skrivernu i dennadagen så jg int glömmr det. :)
Imors så vaknade, gick upp, ur sängen + satte på mina bussa som är mina hundar de fick sin ovrall på sig innan g tog på deras slar, edan gick jag för att åka till port73 ller jag ämnade mina hundar hos sin farmor alltså min mamm.
Så åkte jag hela vägen till port 73 och gick in på coop först mn de ha inte pckat upp det jg ville ha så prtade jag md en där och hon sa att de int fått in några sådana så då gick jagdärifrån, till dollar stor som är min nya favvo affär. Fast visst jag har ju alltid innan dollar sstor kom till Haninge då gillde jag Öb fast visst jag tycker om billiga affärer. 
Då jag kom hem så gick jag till mammas hus för att hämta mina hundar. Men så hade syrran köpt suhi och skullebjuda mamma på det fast hon sa att hon inte tyckte om at äa sjö gräs osv. Så frågad jg om jg fick smaka syrran tyckt inte det först mn så sa mamma jo låt Andrea äta dn här matn från havets botten ni två är konstiga och äter sånt.ag tyckr dt ska vara riktig mat så a mamma jo visst smaka du, du kan ta min soyaask jg tofg en tugga och mmm fy fn vad gott mamma rynkade på näsan och syrran sa visst är et gott jag a mmm mra mera mera. Syrran tyckte nog inte att jag skulle ta men mammasa bra då kan du ochMiranda dela på maten från havs botten jag äter riktig mat när etkommer till mat. Sånt där äter man ju inte.
Men syrran och jag åt för glatta livt + hon försökt lura i mig Wasaifast et tog jg massor avdå jag var med min vän och år på ett sushi ställe i Haninge centrum.
Men då jag var till port 73 när de inte hade pockat ut det jag skulle ha så blv jag så ur och gick til dollar store. 
Jo jag köpteett nagellack i guld där.
Jo just det när jg vaknad imorse och öppmade dörrn ut till trappn hos mig så låg det tt packt där som jag undrat länge när detskakomma osv. Jag vill int öppna det utan jg ade bara in det ipå bänken i min hall och tänkte öppna sen när jag kommit hem igen.
Kan beräta för er att det var mer argn olja som jag skickat efter för en argan oljan som jag redan har är på väg att ta slut.
Nä nu måste jg gå och kolla n sak extra.
Kram, kram// Andrea
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela