attgra.blogg.se

2022-05-31

Publicerad 2023-05-31 17:24:35 i Allmänt,

Hej Hej och åter Hej!!!!!!
Tjo imorse så skuttade Jsg så glatt hem till mammas hus och hämtade hennes och syrrans hund fast det blev ju knepigt att låda när vi skulle gå därifrån Jsg sa vänta nu alla hundar och lade ner kopplens på trappen och satte en fot på dem så de inte skulle rymma så löft jag upp dörren och då gick det att låsa. 
Jag minns de knepen Bengt lärde oss förvränger sen minns inte hur gammal Jsg var när han berättade vad man kunde göra om låser Tjorvade.
Sedan gick Jsg på en lång promenad sedan hem till mig och vi somnade ett tag i min soffa och Jsg hade satt mobilen på alarm att den skulle skälla då min syster slutade i sin skola så gick Jsg med hundarna hem till dem, sedan tillbaks själv till mig ochvåt med mina två hundar gick till containrarna och slängde soppor där. Men vad kul idag så träffade Jsg på min nyaste granne. Minns inte vad hon heter men hon berätta att hon varit och handlat och ställde bilen nere vid porten och lastade in påsarna hon köpt men skulle nu åka och parkera bilen. Jsg sa jojo gör det fu då går Jsg in ochbätee up maten. Jag trodde hon bara ställt in kassarna innanför porten men där var der inga kassar som stod.... Så kom jag på att jag skojade ju om det, så jag fortsatte bara upp upp till mig, tog ut mina hundar och vi gick och slängde soppor vid containrarna.
Jo just det jag har medelst jobbet idag. :)
Kram kram//Andrea

Var ner nyss på kvällen till vårt möte köp här hemma och köpte mer toalett papper för jag harkegat och drömt att jag gått på toa och gjort storheter,torkat mig mex hushålls papper och skulle spola och det gick ju bara inte så jag åkte ner på kvällen och köpte det, der kom fram en kvinna till mig dör nere när jag väntade på bussen hon såg väldigt skärrad ut, jag titta på henne och erbjöd henne sitt plats hon sa nej nej jag vill hem jag sa ja jo hon sa tåge går inte. Så pekade hon på tavlan dör tidtabellen till bussarna sitter nere vid stationen och frågade om någon sån gick till jordbro jag sa jo den som kommer nu snart den mot Vega, den gpr förbi Jirdbristatiin sp berätta jag vad Alla hållplatser hette upp dit Då log hon och sa du duktig du. Jag blev så glad att jag kunde hjälpa till.
Kram, kram/ Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela