attgra.blogg.se

2023-02-28

Publicerad 2023-02-28 14:07:13 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!
Idag på jobbet när hsgvgick av bussen flr att gå till mitt jobb men tänkte människa ska jsg sätta mig och vänta på min kollega FP bli der jobbigt att ta sig upp men jag tönkte nej nu går jag.
Då väl framme på jobbet. Jag dom alltid brukarens ett leende med jag irkadevintf le för jsg har FP JÄVLA ont i min rygg jag har visst drabbats av Ischeaz. Men visst de på jobbet var ju Dp snälla och hjälpte midsommar ex. Jag hade bett hsn den mörka rumsindelningen om han kunde läggs upp en citron lemonad te påse åt mig men det gjorde han inte och visst min kollega som jaghåtg i samma dkols dom hon sa men behöver du hjälp skäms inte be om hjälp Dp Dp jsg  sa rätt ut till de som satt vid dennsiff gruppen kan någon hjälpa mig? Sade jsg lite tyst men visst han den Poldka rumpan var snabb och kom upp till mig och ftpgade vad jsg behövde hjälp med? Visst det tyckte jsg var snällt jsg sade kan du ta fram den lådan vi har ett i så Åhaga gpr ta mitt citron te? Han var så snäll böjde sig ner tog fram den förpackningen och jsg tackade ju så mycket.
Så idag på jobbet kollade vi på polis hundenRUBY. Visst sen när vi skulke håruppsättning från soffan minns inte omjag  skulle gå på toa eller vad det var. Men jag kom ju inte upp ur soffan själv då min kontakt person hon snygga dans rumpan kom och hjälpte mig upp.
Sedan åt vi lunch sp skulle jag gå ifrån bordet och jag skulle plocka in vår fisk, visst det gjorde jag för dör vi sköljer av tallrikarna osv var ju högt uppe så det var ju lätt. Men så kom en kollega fpr intf föga namn men det var han som frogade varför hsg inte väntade på honom imorse glf vi skull göra fälhdjso till jobbet sa ganvargt hsg sa att jsg har Dp Ing j ryggen och kunde bara intf vänta så jag gick.
Just dr idag på jobbet dpc vi polis hunden:Ruby.
Den var så vacker men skriver mer nör min rygg mår bättre om den någons kommer må bättre. Hoppas hoppas hoppet är ju det sista dom övergivit människan.
Kram, kram// Andrea med Ischeaz 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela