attgra.blogg.se

2021-07-31

Publicerad 2021-07-31 17:28:20 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!!
SHIT trodde jag hade missat fler dagar att skriva i min blogg för allt började i förrgår och min skärmsläckre heter det hade gått igång, när jag satt mig först, starta upp datorn så tröck jag alleles för snabbt och kollade inte så det blev någon stjärna när jag tröck mitt lösenord. Min A knapp på tangentbordet måste man trycka extra på för att det ska bli någon bokstav a. Mamma hon visade lösen oret som pappa skrivit upp i min pärm hemma hos dem och jag sa men det var ju så jag tryckt lösenordet men ändå har jag inte kommit in mamma sa men kolla så det blir en stjärna efter du tryckt en bokstav /siffrorna+ Hon tyckte jag kunde räkna stjärnorna på skärmen innan jag tröck på enter jag sa ja jag får väl ta med datorn till mig och nu verkligen försöka. Ville ha hjälp med det nu idag då jag var och handlade Fredagsmys på dollarstore, inne på coop. Tänkte köp toalettpapper med för att inte ta hushållspapper det kan ju så lätt bli stopp i avloppet då, då måste jag släpp in en massa vvs gubbar och det vill jag ju helst undvika. Fick ta ett toalett papper hemifrån mamma fast när jg kom till mig detta vr tidigre iag så åg jag att jg hae toalettpapper fast inte där jag brukar ha dem inne på min toalett. Så mamma ska få igen sin toalettrulle imorgon för då ska vi ju göra något det får ni läsa om då och då har jag tolettpapper efter det.  
Jaja nu väntar jag till klassfesten sk börja. Träffade ett par väktre när jag var till dollarstore vi port73, jg fråge em om de får ryka ut oft där eller om det är alleles lugnt? De sa att det händer att de får rycka ut.
Tur att det bara var igår och idag jag inte ha skrivit just för mitt tangent bordet var som det var men ( nu sjunger jag: " Nu är jag back igen det var allt för läng sen tjanana nanana.)
Kram, kram// Andrea/ kungen av Nobina=)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela