attgra.blogg.se

2019-12-31

Publicerad 2019-12-31 21:01:10 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!!
Idg är det nyårsafton alltså sista dagen för året 2019, idag åt jg frukost hos mig, gick sedan ut med mina hundar så d fick göra sina behov. Sedan gic vi hem till mamma för små barnenhade rdan börjat slänga smällare osv där ute.
Tycker det är konstigt dt har ju sagts myckt att det ska vara förbjudt att smälla smällare som låtr osv. Så jg trodd när jag gick ifrån mamma att dt var lgna gatan men så var te några som smälld sina smällar som lät förjävligt och jag känd i mitt kopprl som satt fast p nobina att hon tok skaa och de här hundarna d kan ju om de blir riktigt räda dö. Så jag tog upp hnn i famnn. Kolis han brydde sg int tt dugg så fortsatt vi gå hm till oss sedan.
Mn vi gic vägn m till oss och det var en familj vid fotbollsplanen som startade några konstiga fyvrkerier och lät som bara n så eftrsom Nobina bev så rädd känd hur henns koppl skakd så jg tog upp henne i famnn när vi gick vidar till os sedan för Keolis han skrattad alla skotten i ansiktt han brydde sig då inte som Nobina gjorde vist hon vrt ju min i somras om jag kommer ihåg rätt fast hon är ju int van vid att dte smäller så.
 
När jag had tagit upp Nobina i famnen kände jag att hon kravlae sig fast så me klorna in i min axel så ja dt kändes att hon int ville att jag skullta nr henne men jag höll hnne i famnen till korsningen lillgårdsvägn backvägen, då tog jag ner henne så hon fick gå och göra sina behov om on behövde.
Jo min syster fick ju en present av mig idag för hon hde messat mig att hon hd köpt en present till mig så jag köpte ett chokl hjärta s det stod så hätr som jg gjort i ordning: I <3 U, hde agt det på hennes säng för hon var ju int hema då jag kom till mamma et var jg som var först, sedan kommin bror och sen kom  mamma.
Hon bjöd på fläsk yttrfil men gorgonzola emllan, potatis med rot frukter. Jo det varriktigt gott och till ftr rätt hade hon glass och n massa bär från ugnen. Visst det var gott det med. Orae inte bråka med mina syskon så jag satt bara tyst och mina sykon fråg mig vad jag skulle lämna för Nyårs löfte jg sa att det är ingn ide när det ändå inte går att hålla dem.
+ Jag sade att nu är det inte långt till nästa nyval. 
Då sa mamma något om att jag passar bra ihop med syrran föredetta pojkvän men jag sa nj tck. Jag gilld int ns honom när e två höll ihop.
Jag fick två prsenter idag utan mamma, utav syrran. Menjag had bara köpt till sytrran fast visst mamma sa intte att hon skull ge någon prsent så det had jag ju inte väntat mig.
Mn jja nu är snart en här dagen övr sittr nu och slappar i min soffa ett tag för jg är s trött men vill vara med vid kl.00:00 så jag är me när dt blir nytt år. I fler år harjag gått och lagt mig alldels efter grvinnan och btjänten för jag blir så grinig och tjuig omjag är trött och inte går och sover. 
Men nu ser jag på ishocket det är Finland som spelar mot slovakien tror jag sui står för och det står 2-3 till SUI.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela