attgra.blogg.se

2023-09-27

Publicerad 2023-09-27 15:39:32 i Allmänt,

Hej Hej imorse kom jsg upp pigg och frisk som ett nötskal, hem till mamma med mina hundar med.
Så kl7:27 bussen gick den ochvjsg åkte till just det till jobber ochvdercgickbbra. Nät jag kev på bussen här hemma den chauffören sade till mig:
- Nä men är detta inte Nobinas kung som får åka med mig nu...? Jag sa nej nu har jsg bytt roll nu är jsg prinsessa. Han sa bara jajaja. Så gick jag in och satte mig.
Men väl på jobbet så sorterade jsg en msssa olika hem ochvefter rasten så hade min kontakt person satt mig på att skriva receptet på datorn, Dp gjorde jsg det sp jsg hinner klart med denna kok bok.
Der är en kokbok till mig själv med bara de recepten som jsg vill ha sp jsg slipper jag en massa papper ligga överallt. Der var min kontakt person som kom med förslaget, frågade om jsg ville göra en kokbok till mig själv än st ha en massa recept lappar ligga och skräpa de tyckte jsg var en bra idé igår hade jsg skrivit upp 27 recept, der var full dos pp ett av de recepten som jsg skulle fixa till. Hahaha jsg ser inte vad jsg själv hade skrivit. Efter jobbet idag så åkte jsg och handlade lite viktigheter på maxi med buss38.
Sedan när jag skulle hem från maxi så stod min buss inne dör jsg kliver pp från jobber min buss hem stod inne men han väntade in mig Dp jsgchsnn. Det tyckte jsg var jätte snällt, p den bussen satt min manliga kolegs som bor på gångavstånd till ochvgrpn jobbet. Men han tog bussen hem idag.
Så kom jag på bussen vi hälsade på varandra ochvhsndls mumlade npgot om åkte inte du med bussen hem tidigare din drummel. Han brukar kalla oss pp jobbet för drumlar lite på skoj. Men vid centrumet Dp kom en annan kollega til mig på bussen vi jobbade på hunddagiset ihop. Det var mitt första jobb.
Sen när jsg väl kommit hem då frågade mamma mig om jag fått kvarsittning jsg höll kubbars med eftersom jsg kommjubsensre än annars. Men jag kom ju ochvhämtade mina små hundar. Men syrrans hund ville gärna gå med mig ut när jag skulle koppla min svarta Nobina hund sp kom syrrans hund lilla Wilda, jag sa till henne nä men du är ju fel hund dig fpr Miranda ta ut så vände jag pp mig och där stod just der min lilla Nobina gubbar så kopplade jag henne sedan gick vi jag satte fast mina hundars koppel i dörrhandtaget dö ropade jsg in till mamma och syrran nä nu gpr jag för h det höll på atthönds en regel olycka i byxan från hål nummer2.
Men jag hann ju till mig. Nä nu skojat nog blunda ett litet tag.
Kram kram//Andrea prinsessan av Nobina

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela