attgra.blogg.se

2022-02-28

Publicerad 2022-02-28 15:58:05 i Allmänt,

Hej Hej!!!
Imorse gick jag ju upp kl,6:00 för jag skulle ju till jobbet, visst det gjorde jag men sov FP hsg skulle fixa iordning frukosten som jag har med och äter på jobbet att jag hade 3 knäcke smörgåsar kvar efter dagens frukost. Så unde vägen innan jag åkte hem då stannade jag här hemma och gick in i vår Coop butik, springer på en kille som jobbar för nere som heter Chris ochvjsg frpgade honom om de hittar min andra krycka som jag hade med mig igår när hsg kanta birkarvoch lade den av mig någonstans här inne...? Han sa jo vi hitta en krycka kan det vara den här du menar så slängde han fram med en krycka med mörkgtåttarmstöd. Jag log och sa där är du din jävel jo just precis den mens jsg så gav han mig den. Så gick jag in och köpte det jag skulle ha.
Det var inte så mycket utan det var bara Fslu knäcke. Sedan tog jag mig hem direkt och gick till mammas hus, hämtade min lilla älskling till hund.så gick vi två hem till mig.
Jo just det idag på jobbet när jag väl kommit så plockade jsg i en massa skötselråd ivplssr åse men. I går inte stänga pppsem flr det ska i mer saker innan det arbetet skickas vidare till Torbjörns team. Som vi får jobb utav. Just det blanda iordning mer lakrits drick pulvret som hsg gjordecigår och åt dom frukost idag på jobbet.
Jaha detta var minds.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela