attgra.blogg.se

2022-04-30

Publicerad 2022-04-30 21:48:41 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!
Idag fyller vår kun 74 år, visst jag vaknade, tog upp hundarna till min hall, gav dem frukost, sedan gick vi ut direkt hem till mamma visst jag hade Dramaten, alla kassarna, ostronen med mig och när jag kom till mamma hade jag ställt min dramat med tygkassar s, lådan med mee hund mat i och min ostronen kag behövde byta då. Sp åkte min kära lilla pluttis till syster med oss. Hon behövde gå av vid posten hör hemma och hämta paket hon skickat efter. Men SHIT nöf vi åkte tilm nsxj visst det rullade ju på hela vägen menfrån där man svängde av för att åka mot maxi där rullade det på men väldigt sakta. Dö när vi kom in pö maxi isrjering döf var det dmock fullt, på osrkerkngennin till bultens var ickelinjär dmick full men Dp åkte en och den hann en snabb att ta men vi fick en plats till slut. Dö gick vi in och handlade glrst sedan gick vi ut på grill minglet där utanför. 
Visst det var ju jätte gott så minglade jag med eller efter nsmna och då kom vi till drickan för man fick ta gratis antingen Cocacola/ viva cola zero. Eller bubbel vatten.
Jag tog viva vika det var länge sen.
Men mamma hade varit på det flf minglet med osoiacflryt Dp hon visste man skulle taxen tallrik och samla saker på men jag gick till olika mingel tält bjöds det på aburgin elker spätt med Oliver isc. FP åt jag upp det direkt. Äsch jag hade inte förstått att man skulle ta enntalkrik och samla allt på jag hade fullt upp att hålla reda på kryckan och mig själv. Hahaha nä men nu SJs jag go och bada. Det hör var en kämpig dag.
VLBTA 
Nör vi kommit hem efter valborgs brasan sp dkulke hac gå till mig med hundarna, kryckan, lådan med hundmat, oatrinrn u. Visst orkade gå ifrån mamma till busshållplatsen. Satte mig ner för och vilade armarna lite, dpg att hac hade hsndvösjan med mig reste pö mig och fortsatte hem till mig. Men väl inne i min lägenhet så undra jag vart allt var min laddare till mobilen, min flaska, minnFindja hsndvösjan dom jag kom ihåg u den ligger laddaren så gick jag och kollade k min lägenhet het vart den kunde vara men ingen stabschef. FP könbdechsg mig dum dö blrjadecmin hjärna fantisera att hsg hade Dp mycket srg blraxdl Jan den ligga fög ute någonstans...? Så ringdec jag mammas mobil på nummer....? Det numret söger jag inte...) men gick inget svar sp ringdf jag syrrans mobil inget svar där heller. Dö gick jag pö tusen med mobilen med mig Falk det skulle ringa mycket riktigt min syster ringde mig och frågade vad jag ville...?
Jag frågade om jag glömt min Finsjs hsndvösjan hud dem?
Hon sa Vad FP jag vet inte och röva dökert på axlarna fin han Sean banan glr nöf han sitter hus polisen. Jag blev dl srg och kopplade hundarna ich gick flf stg se om hsc lagt av mic vädjan Påväg tilm mic gör det var Dp tungt men ingenstans var vädjan Dp kom jag till busshållplatsen, den chauffören som stid inne ftpgade hsc om gsn sett en blå Fjndj hsndvösjan vid hållplatsen nör hsn kom in...? Han sa nä det har jag intf. Jag sa haha snraingen har någon tagit min hsndvösjan om hsc inte glömt den hus bamba do gick hsg vidare, bara hsc öponade skreden j. Till mammas hus då dpg jag hsndvösjan hängde på deras tvättstuga dörr. Så kom dyresnnjudtvug frpn toaletten döf de har j hallen ich ftpgade varför hac kom hac sa jo men där hängde den ju och peka på min handväska. Hon sa jaha bra det jag var mitt rum då du ringde mig.
SJs innan jag gick iftpn dem könndechsg efter då min mobils laddare verkligen var för ich och det var den. Dp studsade jag glatt hem till mig.
Jaja det var min dag j dag, tänkte gå och bada. Flr nör vi kom tilk valborgs brasan var det överdrivet mycket folk för ich en jätte liten brasa som brann upl fort.
Dofters var min dag nä nu måste jag BABABADA
Kram kram// Andrea 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela