attgra.blogg.se

2019-09-30

Publicerad 2019-09-30 14:26:28 i Allmänt,

Jaha ja så var det Måndag igen, jg gick upp kl. innan 6:00 iallafall och sedan gick jag och lad mig igen och satte klockan på alarm ännu senar annars hade jag bara fått liga ner i ca. 45/46 minuter.
Men då jg vaknade tog jag nr mina bussar so är mina kära hundar Kolis och Nobina och kopplade dem i min hall, gav e sedan ma undr tiden de åt så klädde jag på mig inne på min toalett,,sedan så gick vi dirkt ut med hundarna till mammass hus jag åt ju ingen frukost fast jag borstade tänderna tycker vi äter så tidig frukost på mitt jobb så Jag väntade. Väl på jobbet så had vi morgon möt och sdan gick vi in och jobbad. Mn tyckr t är ganska kul de säger att på alla jobb har de morgon möt visst de här på pack och montering e har inte sagt något om det men när jag jobbade inne p åmedia de va väldigt petiga med att allt som de gör inom daglig verksamjt gör de på normla jobb. Men se det så här är man yrkeschaufför hinner man ju int prata med sina kollegor eller så utan då är det köra direkt.
När han chaufförn kom och tog upp mig vid kolonilottsvägen efter den här hemma hos mig så glömde jag fråga om han fixat en Nobina flaska till mig. Men i västerhaninge å frågade jag det för då tog han framm sin och skull dricka ur och han sa att den är på väg ellr jag minns inte om han knske beställt den fast inte fått eller om han fått fast glömt dn. 
Men väl på mitt jobb så skulle vi fixamed de där mojängrna som bilindusstrierna sätter i bilarna så man kan ladda sin mobil/ om man rökr i bilen kan man få eld från dem. De höll vi på med idag. Men sedan så slutade jag ju eftr lunch och jag bara hade längtat hem hela dagen. Sean väl hmma gick jag till min mor där hundana var och jg och mamma går ju om varandra. Så hon hade  varit hemm på morgonen och börjar lit senar så homn går  ifrån hundarna då jag gått ifrån jobbt, sitter på bussen på väg hem. Så tar jag med dem allihopa.
Usch fy vd trött jg är jo vila ett litt tag ka  ag ju göra här i soffan med mina tjej/ tik hundar. Min manliga hund Keolis ligger uppe i sängen så int någon av dmrna blir gravid.
Nä nu måst jag sluta och vila tt litet tag. Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela