attgra.blogg.se

2023-04-30

Publicerad 2023-04-30 12:53:47 i Allmänt,

Hej hej !!!
Idag är det u valborg, jag var ochvhsndlsde med min mor idag på Ica här hemma. Så handlade vi det vi skulle ha jsg har tänkt börja med mitt nya jsg då jsg köpte blomkålsris och broccoliris fast broccoli rider bsrcdlut för på maxi dö blev jsg sur och sa men min arbetsledare hade ju det sp hoppase mamma av till Ica som ligger ännu närmare för vi bor, där hittade hon fryst broccoli mums det låter väl gott? Sedan åkte vi hem ochvjsg frågade mamma om hon trodde brorsan skulle komma ut ochvhjälps oss att bära? Hon sa ääähhhh nej då vi tar kärrans.( det var en överraskning hon hade gjort läs nu vidare. Då gickbhsc ut mammas bil hämtade hennes kärra och gick till bilen visst jsg blev ju sur st inte brorsan kom ut och hjälpte oss men mamma hade säker sagt det åt honom för när jsg hämtade läran tjooo då könde jag den var inte så skumpig som den varit länge.
 Nu gick det mycket enklare att köra maten tull hennes trapp från bilen. Jo just detjag  påminnde mamma att hon måste ta med sitt avcesskort och fylla på. Men Dp s mamma också att hon bett brorsan stt inte komma ut och hjälpa oss bära in kassarna för jsg skulle se att hon fixat med hjulet men det var ju en kul överraskning. Jo just det jag fyller år idag. Alls vet att dr är ju kungen dom fyller år idag. Jag fyller ju bada år för jag är kungen av Nobina.jaja detta var min dag idag.
+ skriver mer ikväll sen om jag orkar för jsg är nog rätt tröt då.__________________________
Nu är jag hemkommen äntligen blev ju inte så sent men min mor och bror gick till brasan här hemma, tittade jag och min kära vackra lilla pluttis syster stannade kvar hemma med hundarna. Mamma sa att det var länge sen jag var med till brasan och kollade. Men jsg ser inte det roliga i det. Tänk på hundarna jsg ville bara kvar med dem fast jsg sa att jsg måste fixa i hennes kök så det gjorde jag när de gick ner till brasan visst syrran var ju kvar med. Fast jsg fixade iordning i mammas kök torkade av bordet och sköljde av gryt underläggen eller vad de heter man har under tallriken.
Men jsg ringde mammas mobil för atg fråga henne vart hon hade disktrasa skulle torka av köks bänken men hon svarade ju inte så ringde jsg brorsans mobil ochvjsg hörde fy vad mycket folk det var dör de hade brasan i år. Men den var ju inte alls så stor sade vår mor. Vi hade åkt förbi den när vi åkte och handlade idag och oj vilken liten brasa.
När bor mor och bror kom tillbaks så var det tid att gå lite glass som vår bror och syster köpt dom dessert efter smörgåstårtan.
Men usch min syster, Bror och not satr u vardagsrummer och åt glasses. Jag dart I köket dör solen lös in så start. MBåde jag och min syster vad voåt Bror dra ner markisen som de had men nä då skulls Han gå 509kr för det jag så puts an heller jag Jan men den är ju så dum. Men bådebmamma och Bror San så hut jsg skulls göra När jag stood där spmå hag fuck née den. Visst voår riktigavkung Han first ju 50 år på trines ich hag Går ju nyligrn Bolivia en Kung men set känns verkligen så mäktigt att vara kungen av Nobina.
Jo just det han jsg fixadevmitt studies besök som jsg var på, på Nobina handen Garaget. Han skriva så här till mig....:
*** Glad Valborg!
Kungen av Nobina!🎶💐
Det ghorde mig glad!!!! Jaja nu är denna sag smart slut men jag är så glad bara.
Kram kram// Andrea


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela