attgra.blogg.se

2020-04-30

Publicerad 2020-04-30 11:05:59 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!
ftersom det int är någon träning nu i ochmed detstans viruset som härjar så har jg idg städt iordning hä hemma hos mig jg har inte dmmsugit, golv moppat baa lagt dkr på sina adresser, jag hittad min speciell hår borst idag närja g städade inne på toa letten tidigare idag.
Eftr jag städat så kom jag på att jg borde slå in födelsedags presenterna till mamma för hon fyller snart år, vi kommre int bli så mång hos mamma då hon fyllr åtr för min bror bor ju i Kiruna lit långt tt åk när någon fyllr år och min systr, min mor grälade lit för syrran vill bara int lyssna på mamma som hjälper henne osv. Så hon stack för gävs med får se hur länge hon blir borta.
Så det blir väl bara jag som kommer mn som sgt vi får se och jg lovar att skriva och berätta.
Nu tänkte jg gå och vila lit md alla min 3 buss bolag som htr Kolis, Nobina och lilla kmans buss( den kallad ag för rriva mn de är så jäkla snåla d svara int ns på ett mjl jg mjlade och berättae att jag har en hur som htr Arriva men de på kmans buss d svarad snabbt så Kolis och Nobinas lilla bebis vi fått tillbaks dn hetr Ekmans fast min mor, systr sägr Gullan till dn. Hon har haft ett paar namn. Han som köt hnne av oss först han döpte henne till Lilly berätta mamma, den andra mannen som köpt hnne av oss då vi fick tillbaka hnne. Han kallad henne för Gulln för hon är så rolig oc sktunklar vrkligen ihop sin nos om hon tycker något är konstigt osv.
När jag frågade mamma vad hon önskar sig i födelsdags presnt så s hon ingt för hon har ju rdan så mycket 3 undrbara barn, 1 bil, 1 hus, 3 hundar, mat i kylskåpet, i frysen, tv har hon ju med.
Men jag lovar ttskriva mer oc berätta vd som händr om dagaarna. 
Kram kram// Andrea
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela