attgra.blogg.se

2020-10-31

Publicerad 2020-10-31 15:01:37 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!!!!!!!!!!
Iag skull jag ha städat men jag ska ju göra dt en annn dag, jag for iväg till port73 och köpte lite MÅSTE, inge godis utan idag köpte jag bara ppparkakor en stor burk för 10:- på dollarstore till mamma. Tänkt vill int gå här i min lägenhet och vänta på att t kommr någon och ringer på och säger bus ellr godis men jj om det nu vart någon här så har varken jag eller hundarna varit hemma hhaha.
 Just t jag frågadeeftr n ak inn på apoteket på Ica maxi men hon a att det fanns inte där mn jg kunde köp över apoteket.e och potea det måst jag gå och kolla efter nu. Men nu vet nui vad jg gjort idg.
Jo så hd mamma bakat dumle muffins igår sa hon och d gick int att äta on tyckt  va sten hårda men ÄH vddå lite tuggmotstånd tyckr jg dt ska vara. Jag älskar de.____________________________________
Jo när jg var till Dollarstore vid port73 så hd jg frågat en kille vart de had topsen som fanns igår i en rätt stor plast burk han sa att någon hae öppnat buren och hällt ut allt tops där d där fnn oc såldes jg fråge honom om jg kund ta burken till en sån förpacning d hae lagt all tops i plast påsar istället nu. Hn a jo men vist t u fst jag berättae för tjjen i kassan md fall någon trodd i affären att jag gick och snode något i affärn, alla sk vet att jag är så jäkla ärlig och snäll så jag blir dum.
Men närjg ändå var in till dollarstor köpte jag mig ett par jultomt tofflor.
Jaja kram kram// Andrea + Måste smsa llr mela syrran om att jag vill h en röd stor morgon rock då passar de med tofflorn.
Krm kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela