attgra.blogg.se

2023-11-30

Publicerad 2023-11-30 17:05:10 i Allmänt,

Hej Hej!!!! Jag har plockat i min lägenhet idag sedan satte jag mig och vilade och kom på just det jag ska mer till vår Coop hör hemma och köpa detta på bilden:
(null)
För jsg blev Dp otroligt sugen på klsopgtöt att fixa minns nät jsg jobbade i cafeterian hör hemma och jsg ver ut och hämtade disken och dog en som sorterade kläder hans gröt dog Dp röd, god ut Dp jsg ftpgade honom Anteeksi Reino...? Han tittade på mig och sa med Finsk brytning: Jo...?
Jag frågade honom så hör:
"millaista hyvää ruokaa sinulla on tänään?"
Han svarade mex Findk brytning att det var klappgröt.
        
Dö när jsg kom hem FP googlade jag på det direktcharter man skulle göra och Dp hör stod det att Man ska göra så här ...:
( minns intf jsg gjorde gröten som det stod i receptet och koks upp Mamna grynen och hade j lingon sylt ochvvispa så det blev fluffigt och nu sväller den i köket. 
        
Gud vad hagbälsjsr klappgröt sen jag såg en Gindk kollega hade det Dp gjorde jag det ofta flrut men har glömt det nu på länge och gröt jsn MSN inte äta nör det är varmt det ute det passar ju liksom inte ihop, men nu har jag äntligen gjort min klappgröt inköpet mums. Mamna grynen stor bara och sväller immigt kök nu var nyss ut inköpet gör att de om det var klart att äta men det var jätte löst under täcket med Nanna gryn Dp jsg lät det kojs ett tag till men nu står gröten och sväller.
Visst dagen ör intf slut riktigt än men det ög vad jag har gjort idag skriver ner innan jag hpf och sover för dö kan jag inte skriva liksom.
            
Kram, kram// Andrea 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela