attgra.blogg.se

2022-12-31

Publicerad 2022-12-31 21:14:48 i Allmänt,

Hej Hej!!!!
Gick upp imorse och ut med hundarna. Vidgick och slängde sopporna som hsg gaft i köket ett litet tag. Men kolla in vad snyggt jsg sminka mig med det sminket jsg fick av syrran då i julklapp...
(null)
Så träffade jag på min granne dom bor längst ner innan gör porten. Hon skulle med bussen och fira nyår med några av sina vänner. Så visade hsg henne vad snyggt jag sminkat mig och hon tyckte det var jätte snyggt.
Mamma hade sagt att jsg skulle vara hos henne kl.17:00 men jsg hade träffar en massa grannar och pratar med dem då jsg kom kunnat de var inte på varm rötten men mamma sa att de hade sparat flrröttvtill mig jsg sa mmm vad kan det vara mamma sa ostron som du tycker är så got som du säger att du aldrig har ätit. Mmm jsg tjöt av lycka men min syster hon kommenterade vad äckligt det är med ostron då tyckte jsg var glad att vi får mat finns ju de som inte får mat alls, skulle bli jätte glad om de fick hennes ostron. Hon sa Dp jaja. Så mm det var ju jätte gott så til varm rätt fick vi fläskfilé och potatis i ugn. Men så hade mina syskon bestämt att de skulle åka iväg och supa borta visst min syster hade frågat om jag ville med men jsg dricker inte alkohol. Vet ju vem som kan bli jätte arg om hon dricker för mycket alkoh. Jo just precis det är ju jag. Därför låter jag bli alkohol helst. Fast visstvärcjdg med min vän Emelie, hon bjuder på alkohol jsg kan ju ta en liten flaska men dricker hejar läsk.
Jo just det nu fick jag äntligen lämna mitt nyårs löfte. Att aldrig mer ha smutsiga glasögon. Visst jsg är ju människa jsg med någon gång kan det väl bli smutsigt. Men jag ska tänka på det att rengöra dem när jsg är inne på min toalett.
Jaja detta är min dag idag.
Kram kram// Andrea
p.s. Fick sluta skriva  för jag ringde upp min vän Emelie och önskade gott nytt år, sa till henne att jsg måste sluta för jsg skulle gå och tvätta av mig sminket. Kommer ihåg sen jag varcyngre att sminka sig det bör man ju glad av men att tvätta bort sminketvdervvarven paff. Men nu måste jag göra det.
Kram kram & gott nytt år på er alla som läser j min blogg.// Andrea 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela