attgra.blogg.se

2023-01-31

Publicerad 2023-01-31 15:55:53 i Allmänt,

TJOHO!!!
Imorse Dp hsggicj av vid bussen ochvgick och väntade på min kollega såg Jsg hur en buss efter min den nussend dörr han tröskningen för at stänga dörrarna och visst den bakre gick igen men den mittersta den stod och slog så Jsg sa till den jag pratade med att ni måste vi sluta då jag konserterar mig på att gå till jobbet ochvdet gjorde vi Dp gick Jsg fram till bussen och visade att jsg vile hjälpa till att putta igen mitten dörren han förstod vad Jsg menade och tror nog den chauffören blev glad för visst många tittade bara på den bussen som hade den mittersta Sören som stod och slog so Jsg gick fram och gjorecen insats. Ver ju hur hårda Nobina garaget är med att chaufförerna måste hålla sina tider. Tänkte jag gick ju där och pratade i min mobil så jag tänkte nu dja Jsg gott göra denna chauffören för jag såg ju många gående tittade på den bussen för mitten dörren stod bara och slog. Hopps han rapporterade det till garaget eller de som tittar på bussarna.
På jobbet idag gjorde vi ingenting eller okej vi kollade på sunes sommar. Efter jobbet idag åkte jag ner till Ica maxi för jag behövde bara köpa En t-shirt.
Men gick och kollade på t-shortsens j början hm ville internetslang fler hundra för en vanlig enkel t-shorts. Så var de i storlek ca och smak och det får inte Jsg på mig som har storlek xxl. Men då tänkte Jsg innan Jsg gick till kassan för Jsg hittade en t-shorts flr 49kr Dp tänkte Jsg att jag köper en choklad bit till syrran som tack att hon väntade flr jag kom ju hem och hämtade minaxhundae lite senare idag. Jag ringde och berättade det men hon trodde inte på mig. Då skickade jag denna bilden till henne...
(null)
Då skickade hon denna: 🥰 till mig.
Fast nör Jsg åkte med bussen frpn Ica maxi Dp tog jag den som gick till mitt jobb och där gick jag av och väntade i ca.5 minuter sp kom min buss som jag åkte hem med till mina köra små älsklings hundar.
Fast jag gick in och duschade håret då hade hsg först pp hundarba sp de inte fastnar i varandra devotaste ju göra det hör igpr. Fast visst min han hund är kastrerat men det ör ju inte bra att han lär dig hur han sjs göra vi har ju fler tikar mamna och syrran har en varsin tik. Idag på jobbet såg vi på Sunes sommar, den var ju kul. Vet jag sett den när hsg vsrvyngre men jag hade glömt allt dom Händelkomposition filmen. Vet ju att Sune är en rolig film  har jag alltid tyckt nör jag var yngre. Men han fantiserar ju dimman gpr följa med u hans fantasier de är do knasiga .
Sedan satt hsg och fixa med mammas andra present. Efter jobbet jag hade skrivit in k min mobil men kom ihåg att hsg skulle åka till maxi ochvköpte en t-dhirtvich hsgvhsde min egna laddare mex mig om nuvpr ginsts rumosvdkylke vara do tjurig och inte vulhsclånacut din laddare till kungen mig. För jobbets baddare ör Dp långsam sa någon JO Just det nör jag satt k min buss hör hemma och skulle åka till jobbet ochvdatte i mitt headset för att lyssna på musik så satte hac på mig headsetet och blrjadeclysdbscslks j bussen vände dig om Hahaha för satt hsg med headsetet u öronen fast musiken spelades för alla. Tänkte jaja får be mommu kolla in vad som är felet. 
Men dl fick hsg igång headsetet ändå iallafall gissa om glad jag blev!!!!
Jaja detta var min dag//Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela