attgra.blogg.se

2019-10-31

Publicerad 2019-10-31 20:10:01 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag gick jag upp på morgonen, koppld mina hundar i hallen, gav de frukost, sedan så gick jag och åt min frukost för jag klädde på mig redan då jag var på toalettn innan jag togner hunarna till hallen för jag tänkt nu är jag ändå vaken så jaja.
Så ftr hunarna ätit upp sin frukostså gick jag ut md  direkt hem till mamma och lämnade de där fast mamma stängt iför med sina stakt som hon haft sdan jag och min bror var små på 80-talt tror jag llr om hon köpt n a jag vet inte tt såg nytt ut för dt kände jag int igen för et var helt så et staket hade hon nog kanske skaffat sig på enar tid ellr jag vet inte . För det anra stakttet som var i plast var lit trasigt, Nobina hon had ju lyckats ta ig igenom det och hoppat upp och lagt sig i soffan under filten där så jag gick och leta, leta eftr hnne men hitta henne inte sedan  när jag stod där man går in i deras kök tckte jag att jag hörde en snarkning i vardagsrummets soffa undr n filt så jag sa Nobina säg int att du ligger där jag tror att du lät ifrån så öppnad jag oc gic och kollad jaja mensNN DÄR LÅG NOBINA FAST JAG SA F INT VARA DÄR INNE MAMMA är rädd om sin matta och vill intee kemtvätta den hela tiden om någon hund kinkat på den så där ska du intvara Aja bja F dej lilla gumman så tog jag ut henne där ifrån och satte iför igen så hon inte kunde smita in dit igen när jag gått.
Jag berättade det för mamma och hon sa att min hund Nobina hon är som n bulloser hon går ju igenom allt osv.
Jag sa jo jag vet hon är lit klurig den här hunden.
Fast jag brättad för mamma att jag ställde om staktt så t blev svårare för henne att ta sig igenom et när jag had åkt och tränat. Jag åkt med bussn som avgick 12:03 här hemifrån och jag åkt till Söderbymlmsskolan, den här chauffören som körde idag. Han har kört 839 som jag åker med till träningn ett fler tal gånger men int nu idag, han försökt inbilla mig att jag int skulle hinna att du int tog en tidigare buss. Jag sa mn lilla hubben tadt lugnt, missar jag träningn då får du komma med din privat bil och köra mig. Men jag hann tå i ungefär cira 5 minuter så kom den bussen 839 som jag skull md dn går ut mot Dalarö fast jag går av vid skäggsmo dt tcker jag är lagom promnad strecka till att man ska gå in och gympa där inne. Fast visst hade jag haft egn bil då hade jag ju kört in och parkerat nära ingången där till där jag går och gympar.
Jaja nu är det sista dagen på Oktobr, när jag kom hm från gympan gick jag först hm till mammas hus, hämtade mina hundar och tog ut hnnes hund på en kissning. Fast hon ville inte gå så långt, för då kansk mn int orkar vara med på hla passet och träna.
Fast jag gick av vid skäggmo sedan gick jag för att köra mitt enkel gympa pass.
Så efter jag hade varit och gympat och jg tog mig hm så gick jg av vid Tungelsta tation och köpt smör så jag har till frukostnimorgon bitti osv.
Dt är så de har Becel i rätt storlek på för packningen.Jag har vlat köpa becl md mmma då vi handlat på Ica maxi men det har inte rätt storlek på för packningn int rätt storlk på ost skivorna heller. Mamma sa att jag kund ju ta två ost bitar brvid varandra mn det tcker int jag blir samma sak det sa vara en ost siva under, en över . Då blir det min äkta toast.
Förut då jag bodd hos mamma å lvde ju papa och han brukade köpa ost osv. Så d var rätt storlk antar jag för när jag bodd i deras hs brukad jag ofta göra toast ävn då vi hade hlt så frågad mamma mig om ajg kunde göra toast till lunch jag sa visst det gör jag.
Jag är n rriktig toast jäk ll alltså att jag är duktig på att göra toast. Vi hde det som lunch låda när jag jobba här hmma i cafeterian på myrorna och det var en kvinna/ dam hon beställe toast vill bara testa en gåg när jag var ny där och hon frågd om jag kunde göra hennes toast jag sa visst sät dig ner du så kommr jag md dn snart. Så säger dn äldr arbets ledarn... Vet du hur man gör toast? Jag sa dt är väl klart jag gör toast till mig själv när jag är ledig så dt är klart jag vt hur man gör. så tänkt jag tt jag är int född igår heller.
Fast t fick man ju int säga då verkade man ju otrevlig.
Men hon beställd toast fler gånger dsn ftr den gången jag gjord och hon sa att hon ville att jag skulle fixa toastn för din toast var så jäkla god, osten var ju smällrt md. De hade väl haft någon annan som gjort toast tror jag och tja int hade gjort det så bra som mig, så  man blv ju lite små mallig fast visst visst jag älskar att göra toast  det vet hla min familj,många av mina vänner vet att jag är en duktig toastmaker.
Fast aja jag saknar int min tid i cafeterian. Jag trivs bättr där jag är nu på pack och montering där har jag ju jobbat i fler somrar i rad fast då jobbad jag ihop md Lif så han visst lite hur jag fubngrade och berättad et för de tjejrna vi har nu som arbtsledare. För är det något som det är bråis med att det ska bli klart kan de ge mig att öra et för jag gör exakt osv.
Nä fy vad trött jag är nu fast jag tok frös när jg kom in till mig och spolde i ett varmt bad sedan hoppd jag i det och nu har jg fått upp värmn i kroppen känner jag. Men jag är bara så trött fast jag kan inte gå och lägga mig rdan nu.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela