attgra.blogg.se

2021-06-30

Publicerad 2021-06-30 14:46:00 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!!
Imorse gick jag upp kl.6:24, hade ju vaknat redan vid kl.3/4 på natten hoppat upp och gått på toa och sedan i säng igen, Keolis hn hr lärt sig att jag älskar hundmys. Men så när mobilen skällde sa jag till Keolis nä nu är det dags att gå upp gubben, inte ligga här och kramas. Så gick jag ur sängen som jag gör på mitt sätt och tog Keolis och satte fast honom i dörren.Så tog jag inte 7:27bussen idag till jobbet för jag satt och pratade med min syster som var på besök hemma hos mamma. Då hörde mamma som satt i sitt kök hur min mobil började skälla så sade hon jaha då var det dags för dig att gå och syrran hon vill ha en kram tror jag det var, men jag ville bara inte gå 7:20 ner till bussen för att hinna med7:27 bussen till mitt jobb för visst då kommer jag ju rätt tidigt till jobbet, får sitt ett tag och göra ingenting visst jag kan ju äta frukost fast visst jag ville bara inte jag och min syster vi pratade så bra och hon var så busig den lilla skiten. Men på jobbet idag gjorde vi något som bara var så jobbigt. Alltså det jobbig var att hålla ögonen öppna. Vi kollade på film, vi såg på filmen "Hitta nemo". Visst tyckte filmen var jätte fint tecknad osv. Fast ingen film jag vill se fler gånger på samma dag nej tack.
Efter filmen vr et tt gå och tvätt hänerna, gå på toa om man behövde det för sen var det lunch. Efter lunchen så gick jag först på toa sen packade jag in det jag skulle ha med mig ner i väskan,sedan åkte jag med 7:40 bussen, hn min kompis ellervi känner inte varandra privat vi brukar åka samma buss på morgonen alltså 7:27 bussen är det fast jag tog ju den efter så jag missade honom. Fast det gör inget. Han unrade väl var jag var som inte åkte med samma buss som honom imorse eller så skiter han i det aja det spelar väl ingen roll.
Men jg kom till jobbet, eter jobbet så åkte jag ner till port73 för tt köpa en sak men den saken var tyvärr slut. Hon som jag frågade efter den här grejen sa att jag kan beställ över nätet det går ju lika bra, har just gjort det. Hon s att är jag jg bestämma i vilken affär jg vill hämta ut varan men jag har just beställt så den blir hem skickad eller skickd till närmaste post ombud eller vad det heter 
Hon i affären a tt jg kune välj i vilken sådan butik jag kunde hämt ut vn i men det fanns att välja på att hämta den antingen på Ica supermrket/ här hemma nere på coop/ nere på grillen.
Hon där jag var och kollade efter denna vara sa att jag kan välja det närmaste av denna butiken att hämta varan på.
Jaja det var min dag idag. 
 
 
Var så här på kvälls kvisten eller minns inte ilken tid jag åkte men var borta vid kl.17:00 jag åkte med min hund Keolis till Vega för att se hur det såg ut där det är en nybygd del. Men tycker bara fy vad mörkt det blivit här i Sverige.
Åkte först bussen här hemm minns inte lls vilken tid men åkte den till Söerbymalmsskoln, där gick jg v br för tt vänt på bussen 837/ 835 eller någon bus till Veg Vrö vägen eller Vega sttion så kom buss 832 och en gick till Veg sttion men dn åkt en rund igenom brndbergen. Men väl frmmei Veg så gick jg och Keolis direkt till tåget och misse det tåget som tod inne till Västerhaninge just då men så tog vi hissen ner till plttformen, gick sen till en sidan där det stod tt tåget mot Västerhninge skulle gå. För på andr sidn gick tåget mot Stockholm och kungssängen, dit skulle ju inte jag. Så skulle jg ring mmm/ brrorsn/ syrrn mn min mobil gick inte tt ring ifrån så min bror fick kolla v detvr för fel och han startde om en så fungerde den igen.
Är jätte tröt nu för et är så mörkt ut bland allt folk så det var så skönt att komma hem.
Kram, kram// Andrea eller Nobinas Kung

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela