attgra.blogg.se

2023-08-31

Publicerad 2023-08-31 15:54:26 i Allmänt,

Hej Hej imorse var det så skönt att få sova ut. Men när jag väl hade vaknat gav jag hundarna mina frukost, gick och slängde de soppor jag haft i köket ett tag. Sedan började jag plocka i min lägenhet allt kan ju inte ligga framme ser väldigt stökigtbut Då. Sp gav jag hundarna ett varsitt ben efter jag satt på tvn sp åkte jag ner till vårt nerköp skulle inte vara borta så länge tänkte jag. Men bussen jag åkte hem med från vårt nerköp jag trodde inte jag skulle hinna med den men han chauffören hoppade s ochvgick ochvköpte något vet inte vad men så vi kom ungefär samtidigt till bussen. Menar det vaevju inget fel med det trodde inte jag skulle hinna med bussen men Der gjorde jag haha det var han jag åkte hem med i veckan från jobbet ä. Fast jag kom ju inte på hans namn han sa klar om du tänker efter sp kommer du ihåg jsg tänkte och tänkte och det stod helt stil men sen kom jag på hans namn. Han har ju kört buss i så många år.
Fast när jag gick av hör hemma sa jsg hejdå till han och hans fru som han sa att hon var äsch jag vet ute men det roliga var att Dp kom syrran ochvhsndls tittade på mig som VA VAD NU DU HAR INTE KOMMIT MED NÅGRA HUNDAR TILL OSS.....? Så vart har du varit nu? Jag berättade att mina hönö kakor var slut alla ichvksg måste ha sådana för det är det enda som jag äter om dagarna. Mmmmmm vad gott med potatis soppa Der var länge sen jag åt det måste jag börja med igen. 
Jag köpte 2 förpackningar hönökaka så jag har en för packning delade jsg upp i mindes fryspåsar och in i frysen och en förpackning har jsg uppe de förpackningarna här nere i vårt när köp de är ju så små. Så tänkte jag ta två små frys i en del och en kan jag ha framme, äta av.
Jo just det imorse när jag var ut med hundarna efter deras Mat så tog jag sopporna och fick med till kontringarna.
Jaja detta var min dag. Nu måste jag ha lite hund hiss ellervjusr det sp ringde min mobil fast när jag kom till mobilen såg jag att det var mamma som ringt och jag ringde upp henne, frpgade vad hon ville? Hon sa att hon satt för nere och bad mig komma ner ochvhämta min medicin och jsg gickner hon gav mig denna...:
(null)
MUMS tänkte jag fast jag tackade så mycket och frågade om jag skulle halsa av den ( lite på skoj då) hon sa nej 10 ml sjs du ta jag sa jaha ja okej och skulle just gå in till mig men mamna hann säga att det menas med en matsked men jag tror nog jag såg så missnöjd ut men väl inne j porten flr jag sa till mamma att det står inte att det är smak av lakrits hon tyckte jag kunde doppa mina lakrits skorpor jsc fickan henne i host medicinen men nej det ville jag inte men jaja tänkte jag väl inne i min lägenhet visade jsc vad jsg var och hämta gör mina hundar, de spg Dp glada ut sp öppnade jsg den på bilden, lukta WOHOI vad det lukta lakrits. Så det är nog den smaken.
Jaja detta var min dag idag.& nu är mamma Andrea lite trött känns som hsg är på fyllan haha nej då det var skämt.
Kram kram//Andrea


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela