attgra.blogg.se

2022-06-24

Publicerad 2022-06-24 20:52:29 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!
Idag är det ju midsommar afton.mamma skulle bjuda på midsommar lunch tror jsg det var. Minns inte om jsg sa ar hon skulle säga till min syster att jsg hade något till henne. Men så hade jag somnat i min kära soffa så hörde jag att mobilen ringde så svarade jag och det var syrran som tågade vart jsg var jsg svarade nog lite groggy tror jag nog. Min snälla söta lilla syster yster hon frpgade vart jsg var jsg sa hämta jag sover... hon sa men kom nu vi ska ju äta midsommar lunch ihop visst Dp blev jsg ju glad och travade hem till mamma med mina hundar. Jag minns inte vad min bror sa men min lilla vita hund pussade på hans fötter hahaha Dp skrattade jAg inombords. Så satt vi och åt och min bror hade tagit upp en valp visst min lilla gubbe blev ju jätte Avis och ville också ha jag sa kom då gubben till mig så tog jag upp honom i min famn så han fick äta mina rester på tallriken det var en massa rester på.
Visst det ser ju mamma för jsg satt framför henne och brorsan satt till höger om henne. Hon sa nej men vad gör du, ta inte upp din krabat till bordet Dp blev jsg arg för hon vägrar ju se vad brorsan gjorde och jsg sa något men ser du inte han tar ju upp en annan valp på bordet mamma lät och såg ut som det gör väl ingenting men att min hund får inte vara Pp bordet visst han var inte på bordet han stod i mitt knä. Dp blev jsg så arg och orkade inte bråka mig till att min hund också hade rätt att få smaka bara för att brorsan tagit upp en annan valp jag reste mig ivrigt upp och sa nä nu går jag härifrån orkar inte tjafsa med er. Så gick jag och satte mig i den fåtöljen som pappa alltid satt i Då han levde. Så hörde jag mamma muttra något om varför gick Andrea ifrån matbordet vi har ju efterrätten kvar vi får ropa in Andrea. Då sa min super gulliga,snälla, fina syster : vänta låt mig försök Få med Andrea till bordet mamma sa visst försök du så kom lilla pluttisen fram till mig med en jätte stor cooo papperskasse och sp sa hon att hon hade en present Tilling med jag sa aha visste inte vad jag skulle säga.
Jag var ju arg!!!!! & ville inte tillbaks till bordet sp hör har det varit under min upp växtvärld mamma har ju bara sett det jsg gör och aldrig sett det min bror gör. Om min kära, vackra syster läser det här nu Dp ska du veta attt jsg verklige älskar dig av hela mitt hjärta och ör sp glad att du blev den kvinnan som du är även fast vi kan små tjafsa lite ibland men sp är det syskon emellan. Men det som hände idag har hänt fler gånger Dp jag och brorsan var små fastvusst Dp var det var det vår pap som kom och pratade med mig, jag blev så ledsen men han tröstade mig precis som du gjorde idag, du ska också veta att de blommorna jsg har på min balkong nu ska jag verkligen sköta om.
(null)
Ni alla som läser i min blogg... den jätte fina gula blomman på balkong bordet fick jag av syrran idag, en Ni less Ask, blomman i den stora brons krukan bredvid min baden baden stol det är min potatis växt, ni ser även min ampel som hänger där. Mamma sa att den blomman håller ett tag iallafall annars har jag köpt blommor o h de har dött direkt. Men när jsg satte ut den gula blomman på mitt balkong bord spås passade jag på att göra som min gamla arbetsledare på myrorna sa att stoppa ner ett finger i jorden och Dp känner man om jorden är torr då måste man fylla på med mer vatten. Fast känner man att jorden är duktig kan man vänta ett tag.
Blomman jag fick av syrran den var fuktig så den ställde jag ut i en keramik kruka på balkong bordet hittade ingen kruka först sp jag tog en vanlig liten plast Ask som jag samlat batterier i. Men när jag öppnade dörren ut till min balkong Dp spg jsf den krukan som den står i nu. Tänkte lika bra om det blir storm snö oväder sp den inte blåser ner.
Visst snö kommer inte komma än på 6 månader. Men när jag gått hem till mig ifrån mamma och de sp gav jsg hundarna mat visst de brukar ju FP maten kl.17:09 men udag fick de maten kl.17:13.
Skriver detta nu för jag är så JÄVLA glad att min syster blev till väldigt många tyckte att mamma hade en pojklaget, jag kände bara nej inte en pojke till nu får det räcka. Jag var den ända som sa till mamma men det kan vara en flicka där u sp höll jag handen på hennes mage när magen var stor och rund och sa tyst hoppas du blir en liten pluttis flicka annars klarar jag inte det här...
Så mamma hon åkte efter fler månader in och födde trodde hon skulle säga att det blev en pojke men Dp hon åkte in för att föda bad jag till gud som jag vet inte finns men Dp trodde jag på honom jag bad om arter skulleblu en liten pluttis flicka o h detblev det också mamma hade ringt hem till deras hus säg vi alla bodde och hon hade sagt till pappa att säga till mig grattis och att jag hade rätt. Det blev en liten pluttis flicka.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela