attgra.blogg.se

2020-09-30

Publicerad 2020-09-30 21:18:17 i Allmänt,

Hej!!!!!!!!
Idag gick jag upp mycket tidigre än väntat och gick på toa och sdan ställde jg mobiln på att ringa senare som 6:33 och då var dt up med en jäkla fart, det gjorde jg med, gav hundarna frukost samt fixa min frukost som jg tog med till jobbet och till vårat mogon fika så åt ag min frukost om var knäcke smörgås md brie ost på mmm jg älskr dt. t är ju å himla gott.
Sedan så berättade jag för alla möjliga vad trvligt jag, mamm och min syster hade det när vi träffades i västerhaninge, fikae ihop på t bagrtuga igår.  Jag var ju där lite innan mamma och syrran kom som sgt jag tyckr om att vara i tid hatar att vara sn/ miss sakr och ting jg planrt för ta om exempel om jag ska gå och klippa mig llr gå till tandläkrn om man int har av bokat tidn fal lman är sjuk osv. utan om man misar tiden då får mn betal för dn ändå dt htar jag så jag sr alltid till att jag är på plats lit innan så jg int råkar misa. Dt är amma när jg ska åka med bussen någonstans då sr jag till tt ag r vi hållplan lite innn bussn kommt in så jg int missar bussen. Vet när jg åkt med mina syskon vist  kan springa mn jg kan int dt lika bra nu så då vill jag vara i tid till bussn osv.
Jag minns då jg gick i skolan här hmma i Tunglsta om jg misad bussn till skolan som jag säkrt gjord någon gång mn dt är inget vad ag kommr ihåg mn jag minn att dt var pinsammt att öppna dörn så vänr sig alla ansikten om i klassrummt och tittad på n och så fick man säga förlåt för jag kom försent vad jag minn fast visst då var jag ju så kallad norml så jag kom ju int ofta snt fast någon gång gjord jg väl det, dt är ju mänskligt att komma försnt någon gångg. Men nu mot kvällskvistn så tog jg mig i kragen och kopplade hunarn i hallen, sattefast de i min yttr dörr, gick ut i mitt kök, gav dem middag så gick vi ut på en promena, vi gick och slängd mina soppor, sdan gick vi hm till mmma. Hon hade så mörkt båd inne i hust och ut på trappeen, drrn var ju låst å jag fick ju lo att plinga på och on kom och öppnad. så kom jag in och pratade lit med hnne om llt möjligt. Sean tog jg mina hundar och gick till mig. Ni ska få s vad kul vi ska gör imorgon. för spännnd mn det skrivr a int om redan nu för jg vet om jag föreställr mig vad kul osv. dt kommr bli så blir dt säkrt jätt trist så jg skrivr om det imorgon då jg kommit hem. Nu ska jag göra mig iordning för nttn.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela