attgra.blogg.se

2021-02-28

Publicerad 2021-02-28 11:11:00 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!!
Nu håller jag på med mtt hår efter att jag gick upp kl.6:00 som mobilen alarmer fast jag ljög gick inte upp då utan sov bra lite till men jag gick upp minns inte en exakta tiden. Så åkte vi och handla, YIIHAA vilken lyckad dag idag. Jag behövde köpa nytt schampoo och gjorde det och är så glad för det men idag så är det hela 4 dagar kvar tills de har fixat mina ny glasögon. De sa att det skulle ta en vecka fast de var lite osäkra på hur de som byter glasen i glasögonen ligger till men  som har min facebook kan håll koll där för när min ny ögon kommit då byter jag profil bilen direkt YIIHA sedan börjar mitt ny liv som snäll ska försöka vara det men det är så svårt. Det är egenkligen det enda jag behöver lära mig att bli snäll för jag är ju redan så hut löst snygg redan. haha jaja det tycker säkert folk olika om. Men när jag kom hem till mig eftr vi var och handlad så gick Nobina, Keolis min hundar sakt upp för trappen, kollade om jag hängde med fast det gjorde jag och sa att de var så duktia  för de är/ var duktiga förut då Nobina var ny hos mig då drog hon så pass så jag tappade dramaten och torrfoderssäcken till hundarna i trappen. Det blev ett jäkla liv men ingen skadde sig som tur var. Men då kom en jätte snäll granne och hälpte mig hon frågde om hon skulle ta drmaten...? Jag gav henne hundarna och torr fodersäcken ( tror jg det var)så tog jag dramaten. Tyckte bara det var väldigt snällt av henne att komma ut och att erbjuada hjälp. Det är det inte all som gör direkt men jag tog emot hjälpen så jag kom hem till mig någon gång. Visst hem kommer jag ju alltid på något vis.
Just nu har jg tagit håret och gått och plockt lite i min lägnhet. Jag är duktig på en sak minns jag från då jag bodde hemma hos mamma och pappa då slängde jag sker och ting på golvet inne i mitt rum. Minns min vånings säng jag hde när jg var 6,7,8,9 år jag var dålig på att stäa undn mina leksaker men jaghad en våningssäng då och lade in alla leksakerna osv, under min vånings säng SÅ KLART. hahaha fast det var inte alltid lik kul när mamma gick in i rummet och kontrollrde så man städat ordentligt så man skull få gå ut och lek med kompisarna fst oftst fick jg ju dt och då gick mamm in och röjd lite extr i mitt rum som jag hade då jag var jätte liten innan min systr föddes som hon gjorde 1994 trr jgdetvr för mmma har ett kort på oss och jag minns tt på dt kortet hade mamma permanntat mig och jag minns att jag var 11 år på det fotot fast syrran såg inte nyfödd ut direkt för hon kunde sitt själv tror jag fast jag satt på huk bakom henne jaja.
Jo men idag så var jag och mamma till Ica maxi och handlde och jag köpte mina fisknugets som mamma sa var jätte goda. För igår blev jag så där tok sugen på fiskpinnar men hade inga hemma. Jag hatar när man blir så sugen på något så har man inte den rätten hemma eller så. Jo men se vad dum jag var där sa att jag hata något, det får man väl inte säga om man är snäll men man kan ju omöjligt älska allt, alla fast visst om jag nu hatar någon det säger jag ju inte till personen utan jag låtsas som det regnar. Haha det var kul sagt.
Men mamma sa någon mysko idag. Hon sa att jag inte är sjuk så ofta men mina syskon de har varit sjuka oftare när vi var små jag och brorsan var det någon mamma fick var hemma och wabba för var det  antingen för syrran eller brorsan men inte så ofta mig.
Fast visst när jag gick i lågstadiet och jag hade rödahund visst då var jag ju hemma. Men minns att jag vägrade gå till skolan för de tuffa tjejerna som jag spelade i samma lag som hade bett en av de tuffa killarna som gick i samma klass som mig att sparka mig i magen och skada mig så jag inte kunde vara med och spela fotboll med vårat lag för en av de där tuffa tjejern hennes pappa var tränare för laget och den andra var asisterande tänare och de tyckte att jag var duktig så de brukde ta in sin döttrar och släppa ut mig och sedan fick jag spela resten av halvleken och de tjejerna tror jag inte gillade det eftersom de bad den där killen i min klass skada mig.
 De tyckte att den där tuff killen i min klass skulle skada mig så jag inte kunde vara med på cupen/ turneringen minns inte vad det var för fotbolls match men en morgon då mamma väckte mig för jag skulle gå till skolan då vägrade jag gå dit. Mamma förstod inte vad det var frågan om då blev jag ju jätte arg har för mig att jag börjd gråta. Mamma frågde om någon i skolan mobbde mig jag sa då nej inte direkt. Så frågade hon va det då var för fel och jag berättde om den här klasskompisn som alltid sparka mig i magen vid varje rast. Mamma gick med mig till skolan och pratade med honom eller rektorn det minns jag inte det var ju trots allt ca.30 år sedan. Jaja nu fick ni höra lite om min barndom med berättade det för då vägrade jag gå till skolan.
Men jaja nu längtar jag så till imorgon. Ni får höra om varför imorgon då. 
Kram, kram// Andrea ( Nobinas "KUNG")
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela