attgra.blogg.se

2924-01-31

Publicerad 2024-01-31 16:44:15 i Allmänt,

Hej hej och åter Hej!!!!
Imorse gick jag upp kl.6:24 fast så fixade jag så jag tog min frukost 2 Faluknäcke smörgåsar med brieost på till mitt jobb som frukost, fixade samtidigt frukost tillsammans mina två hundar.
Sedan efter jag hade klätt på mig ytterkläderna ichvstodcredi att galoppera eller okej go hem till mamma nere u bor port ringde hsgvhemntill msmms då hon visste att vi var på väg. Hon sa jshs okej. Sp kom det minns inte om det var en kvinna eller man en bit längre fram så kundevjsg j kopplet hur min hundcNinii blrjsrcmorrs och små skälls jsg sa med sträng röst: NEJ ALLA HUNDAR MÅSTE UT och göra sina behov!!!
Visst man dog vad han skämdes ochvhsde sa kom nu spvfirtsöttr vi ichvser gjorde vi med. Väl hidcmamma so koppla jag kiss mina hundar, gick in till henne och vibptatadevlite. Men kl. 7:15 gick jag jag ifrån mamma,mot bussen.  Väl på jobbet hm vad gjordevjsg jo tror jag sorterade indusnnpörlor sen efter lunch då slutade jag och gick mot busse för att åka hem men kom på NEJ NEJ!!!åk till dollarstore, köp det som min tokigt hund Ni ina bitit sönder. Men den produkten var ju slut. Men deras högsta chef som jag har kontaktbare på Messenger lovade att skrivstil mig nör decgar in mer somrig lager, hinntjejen Jamilla som hjälpte mig att leta upp den för jag hittade den bara intfxdpnbadvjsgvom hjälp och hoppades att den skulle finnas.
Så nu är fetblads att vänta tills chefen för hör av sictill mig. Visst hon ringervinyecutan hon snickarverkstad ennmrjl pö Messenger.
Men do köpte jag lite plast blommor som jag tyckte var lite fina.
Jaja detta var min dag idag. 
Kram kram//Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela