attgra.blogg.se

2020-08-31

Publicerad 2020-08-31 19:47:03 i Allmänt,

Hej Hej imorse vaknade jag kl.4:00 av att jg hade drömt en mardröm eller mardröm och mardröm... Men jag hae blivit anställd på Nobina hnden garaget och jag hade kollat på nyhterna innan jag åkte hemifrån och de sa på nyhterna att had man klädr på sig så skulle man få höga böts lappar. Visst jag trodde int på det men så visa  en bild på hur dte såg ut inne i stockholm just då och alla var nakna men jg tänkte jag kan väl ändå int gå naken så var jag inne i mammas kök, såg att hennes grannar gick ute NAKNA.. Jag täkt det måst fan stämma mn äh jg n ju int gå naken s bara på hur fet jg är osv. Så gick jag till bussen med kläderna på mig och chaufförn kom naken och alla som kom på busen var jut dt nakna. Så åkte jag till busshållsplatsn Bussgaraget i Haning, gick in för att fixa iordning mig för n arbetsdag och jg gick in på garagt där stod alla arbetsledarna nakna, även ders högsta chef  stod naken.  Så satte jag mig ner vid ett fika bord där inne på garageet och det kom en chaufför oefter varandra in och d had int chaufförs kläderna på sig utan e var nakna. Så kom en kvinna som hetr Erica, heenne brukar jag åka md i bussen till jobbet så kom hon inpå garagt och såg att alla gick nakna visst hon och henns man var också nakna när de kom in på garaget så såg man att hon tänkt nu måst den där jävla Andra var här någonstans, mycket riktigt hon hittad mig vidett fika bord där jg satt, fika innan jag skull börja mitt arbet hon gick frm till mig och sa med hög röst ANDREA, SITTR DU HÄR OCH DRÖMMR OM NAKNA CHAUFFÖRR NU IGEN...? Jag sa lit försynt: mmm. Så s hon åt mig på skarpn: Men för tusan upp md ig nu då kan ju int sitta här och drömma om att vi är nakna jämnt se så VAKNA NU OCH GÅ PÅ TO NU ÄR U KISSNÖDIG. Jag vaknae till för hon pratad så hårt och jg gick på toa. Usch fy hemsk dröm. Jo just det jag såg deras leverans chef stod och hoppad hopp rep med sin snorr borre. Alltså alla var nana på garaget  vist i drömmen var även jg med det  fr i drömmen ha S gått ut och sagt att alla vi i Svrige är som en enda stor familj och vi ska hålla ihop, retas man då blir dt böter och det skulle äv bli böter om man hade kläder på sig.
Jag var glad att jag vaknade och gick på toa. Väl inn på toa såg jag att klockan var 04:05 så tänkt jag aja nu kan ag sova n timme till sedan måst jg upp för jg skull fixa frukost , ta md till jobbet.
Visst jag hann ju md det, jag ann ju ävn ge mina hundar frukost, klä på mig och sdan så beav jg mig omdelbart hem till mammas hus, lämna mina hundar där för jag skulle till jobbt tog 7:30/33 busen till söderbymalms skolan som hållpltsen hetr där jag går av och går till jobbet.
Så väl framme på jobbet då sa Agneta ena arbetsledarn att jg var jätte tidigt men jag vill inte åka med den bussen som jag brukar åka med för den brukar bli fullsatt och så blänger folk på mig som akta väskan jag ska sitta vid dig, man ska ju int sitta nära varanra eller vara nära vaandra nu i corona tidere.
Så jag tog int 8:01 bussen utan jag tog 7:30/33 bussn här hemifrån, nu ska jag gå och bada, sdan ut md hundarna sen ska vi gå och sova för att jagmåste upp imorgon bitti md. Men vill skriva i min blogg först och främst.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela