attgra.blogg.se

2022-08-31

Publicerad 2022-08-31 19:07:14 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!!
Imorse gick jag upp kl.6:09 dö min väckarklocka skällde. So fixade jag ichvgjorde mig iordning för att ta mig till jobbet gick ju med hundarna till mamma ochvlömnsde först och åkte sen med 7:27 bussen till mitt jobb. R hade vi samma skruv spikar som vi håller på ed hela veckan. Sedan efter lunch rasten så istället för att sitta vid datorn dö satt jag och lagade min fotlänk som jag döpt till Nobina. Den är Nobina grön och jag bara älskar den länken har gjort om den en gångstil innan för jag har somnat med fot länken på mig och dö har fäster gått sönder.
Vet en gång testade jag sa av länken först innan jag hopade ner i badet och gick och la mig för att sova då satt den kvar. Men efter lunch rasten brukar jag ju ha data tid men inte idag. Idag sp för jag om min Nobina fotlänk. Den är Nobina grön, jag vara älskar den. Annars på jobbet den här veckan har vi sorterar utom hus stor trä skruv. Men det gick bra.
Just det Sara min kollega hon kom ju inte idag och inte i Tisdags flr hon skulle igår fixa för hon fyller år idag.  Jag messade och grattade henne när jag satt på bussen imorse på väg till jobbet. Men skrev ett grattis med när jag kom hem, dö tackade hon.
Kram , kram// Andrea 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela