attgra.blogg.se

2020-03-31

Publicerad 2020-03-31 15:35:46 i Allmänt,

HejHej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natten till idag sov min tik hemma hos mmma för hon hr ju hållt på och krafsa p åmin gubb hund. Hon vill ju bli gravid igen. Visst att min han hund är kastrrad så när min tik krafsat på honom så har han morrat ifrån osv så fick ag vakna, somna om hla natten till igår så hon fick sova hos mamma inatt då och vi sov som små prinssor jag och Keolis min gubb hund.
Idag på jobbet så plockad vi med yckert igen, de har fått in ätte myckt sånt att göra. Men å jg åkte m så ringd jag till mamma, fråg om hon vill ha n glass för pressbyrån hade halva priset på sin glassiag men det tack mamma ne till.Men hon frågade om jag kund köpa ett häfte md frimärkn till henne...? Jag sa ja jo jag får se om jag har åd ( försökte spela lite där.) Jag visste att jag skuleha råd, det had jag + jag köpt bacon , klassisk gräddsås, så skulle ag ta spagtti inne på coop i västerhannge mn det var hamstrat där så jg tog ut pngar, gick till hmköp och köpte spagtti där.
Idag på jobbet så plocka vi inn på Ahlgrens med dyckrt de hr fått in jätte mycket sånt att göra. Så sittern kollega och klagar på hela tiden att et finns inget att göra på vårt jobb osv.
Men dt finns ju det fast hon håller bara på och klagar jag oc några andra tycker eet är lite jobbigt.
Hon vald att hon vill sitta i Sutars rummet vt inte om dt är just för att toni sitter där inne. ÄH jag orkar int bry mig. För när hn satt föut i sofan i vårt vil rum och strckte ut md sina armar i soffan så gick hon och satt sig där och ungefär stor mös. Jag tycker sånt där kan man ju göra hmma med sin pojkvän om man nu har någon. Hon har ju sin Kenta som bor i Hässelby tycker hon kan väl sitta och mysa med honom och int just hålla på så me Toni på jobbet. Så äger jag nu för han hae pratat med en arbets ledare att han tycker hon är för mycket så när hon höll på och prataamed honom för ett tag sdan så ba de henne sluta för Toni är ingen litn bebis för hon pratar med bebis språk till oss på jbbet. Tyckr låt henne jobba på något dagis eller så.
Mn jag stor trivs verkligen på det här jobbet.
Det är mycket att sitta ner och hm ja jag är ju lite v en sån person som gärna sitter.
Tack för mig. Idag ska jag göra asta carbonara till midda för det had vår arbetsledare md sig idag till jobbet och det såg ju så gott ut.
Men Jag hae köpt bacon, klassisk ost sås, skulle köpa pasta inne på coop med edet var slut, jo jag köpte frimärkn ett häfte som mamma bett mig om att köpa så det gjorde jag, gick sdan till hemköp och kollae om de had rätt pasta sort där, de ha det så jag köpte pastan där och gick sdan till bussen och tog den hem. Så gick jag in till han som sitter i spärrn och frågade om hn kund se när mitt kort skulle gå ut? Han tog in det och sa jaj 30 dagars kort sa hn på dålig svenska. Jag s jo jag vt men när måst jag fylla på igen...? Han  tittae fråg på mig och sd det 30 dagar kort det gälla i 30 dagar. Jag s ja men när måst jag fylla på nytt? Men han vill int förstå va jag menad så jg bad om att få kortt och dt fick jag så gick jg nr till tåget fö att kolla med biljett kontrollantrna om de stod där fst d stod int där så jag blippa på den där mojängen som man kan åka tåget men och såg att den gäller till den 29 april men det brukar vara vid den 16 det är dags att fylla på aa jag ka ju ta med mitt kort lagom till dess då.
Så man int träffar på någon kontrollant och man får böter då måst man betala 1800 kronor och för de pengarna kan man göra mycket annat.
Kram, kram// Andrea

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela