attgra.blogg.se

2024-04-03

Publicerad 2024-04-03 22:21:24 i Allmänt,

Hej Hej!!!!!
Idag gick jag upp kl6:24, gav hundarna frukost samtidigt som jag fixade hundarnas frukost i köket fixade hsg iordning min frukost som jag tar med till jobbet och äter dör. Så sade den arbetsledaren som hade oss tjejer idag för vi sitter vid samma bord, killarna ihop vid ett annat bord, ett annat rum.jo just det natten till idag drömde jag om att själva bussbolaget Nobina i garaget som ligger hållplatsen efter mitt jobb. De hade et disco. Balsans för chaufförerna do de fick ta med sina respektive men en chaufför hade berättat om detta och bjudit in mig,  jsg s ju att jsg ville följa med och åkte dit dom en inbjuden höst,visst det var några som protesterade att jsg skulle vara med på dansen men det var en någon som är Finsk där hon tyckte klart jsg ska Få vara med
Och när jsg vaknade låg jsg unde min madrass och mina två hundar låg på madrassen som låg över mig. Men mina hundar hann hoppa undan när det började skälla lite innan det så jsg kännde att mågot var på väg st hända. :)
Sp väl på jobber de har u sagt rött länge hela den här veckan, minns inte om de sa förra veckan med fast de gjorde nog det om att gå ut med sopporna. Fast jsg tänkte bli sur men kom ihåg att jsg tyckte der var ju kul, jag orkade inte bråka om det, kom ihåg st jsg bett dem säga till mig att gå med sopporna innan det är smock fullt.så säger de att jsg kan ju också hålla koll jsg sa sömmen det är lätt för mig att glömma. Dp sa de jshs der löser sig.
Så åt jsg min lunch på jobbet och frågade min arbetsledare eller nej jsg frpgsde min kontakt person som jsg bara hatade, tyckte hon var den värsta som fannsförut. Men sp gick jag till rast rummet  på joner och frågade min kontakt person om jsg kunde gå nu som vi pratar om förut att känner jsg att det är bråttom hem till mina små hundar efter vi ätit så är det inte ett måste att jsg stannar och har rast på jobbet utan jsg ka. Sluta direkt efter lunchen om jsg vill, der gjorde jsg idag, gick tillbuden och åkte ner till det större nya köpcentrumet en bit ifrån mitt arbete. Men det är närmare att åka dit från jobbet. Dö köpte jsg lite trevlig heter.
Jag hade pratar och berättar för mamma när jag slutade osv. Och sa till henne att jsg åker direkt och hämtar mina hundar hos dig hon s jshs gör det du. Jo just det då åkte jag ner t  det här köp centrumet där dollarstore finns.
Fast jsg gick inte in till dollarstore. Men gick och tittade på detta märket...:
(null)
Då tänkte jagare jag vill bara gå in dit ochvhämtade på alla där inne men nej jsg orkade inte. Var ju dit igår.osv.
Jaja detta var min dag idag jo just det nu när jag kom hem till mig så bäddade jsg i min säng.hade inte bäddad sängen igår tror det var väl därför jag drömde som jsg gjorde och hamnade under madrassen osv.
Kram kram// Andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela